2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829317 بازدید | 290067 پست
میبینی من در چه شرایط طاقت فرسایی رژیم میگیرم خدایی😥تازه برات نگم از پاستیل و شکلات هایی که چشمک می ...

عزیزم واقعااااا با اراده ایییی😍😍😍

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مانکنا.. منم میخوام لاغر شم عضو جدید میگیرین؟؟؟

سلام عزیزم 

بله 

حتما توضیح امضامو بخون

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
اوکی پس نمیخورم

سلام رقیب جان بیا ببینم چه کردی💪

گزارش# صبحانه پنیر10گرم خیار1عددخرما2عددچای2لیوان میان وعده نصف سیب نهار خرما 2عدد تخی نیمرو نصفی 2کف لواش 1بشقاب سالاد5گرم سس میان وعده عصر 4عددچاقاله نصف سیب 3لیوان چای 2عددخرما بادارجین شام 3عدد فلافل 2بشقاب سالاد بدون سس 1نون ساندویچی 10گرم مایونز کالری شد 1066کالری مجاز 1400

ورزش# 1ساعت پیاده روی 70درازنشست 20شنا پلانک 1دقیقه

حذف قند شیرینی انجام شد 

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
سلام عزیزم  بله  حتما توضیح امضامو بخون

سلام رئیس بزرگ خوبی الهه جونم بهار برسام چطورن ؟الهه من پروفایلم عوض نمیشه کلی به نی نی یار پیام دادم ولی فایده نداشته موردی نیست پروف همین باشه

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
سلام سلام خوبین؟  میبینم که همش بحث کیک و هنرمندیاتونه گفتم منم بیام از هنرام عکس بزارم🙊🙊 ...

به به کدبانو جان عالی شده خسته نباشی

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلام رئیس بزرگ خوبی الهه جونم بهار برسام چطورن ؟الهه من پروفایلم عوض نمیشه کلی به نی نی یار پیام داد ...

سلام عزیزم قربونت 😘😘❤️❤️❤️ 

نه اشکال نداره همینم خوبه

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
قربونت عزیزدلم 😘😘😘❤️❤️❤️

سلام عشقم خوبي

الهه جونم يه سوال ورزشاي قدرتي كالري سوزيشون چقدره؟

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
سلام رئیس بزرگ خوبی الهه جونم بهار برسام چطورن ؟الهه من پروفایلم عوض نمیشه کلی به نی نی یار پیام داد ...

عوض شد پروفت

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
مرسی عزیزم.. امضاتو خوندم فقط برام سوال بود که الان من تو چه گروهی باید برم؟؟؟

تو دو دقیقه همه رو‌خوندی 😂 

تو امضام هست که عزیزم👈🏻👈🏻گروهبندی رنگی