2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1840757 بازدید | 290067 پست
موفق باشی گلم💪💪💪

قربونت.

میگم 3 تا قسمت داره. باید هر قسمت رو 30 روزش رو برم و بعد شروع کنم ب قسمت بعدی؟

یا هر روز سه قسمت رو انجام بدم؟

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

عجب تگرگ وبارونی بچه ها ازاتاق خواب پا به فرار😂

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4179389/لطفا-بیایینبچه ها این تاپیکمو گزارش بزنین بترکه.میسی

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
قربونت. میگم 3 تا قسمت داره. باید هر قسمت رو 30 روزش رو برم و بعد شروع کنم ب قسمت بعدی؟ یا هر روز ...

اره ۳ مرحله هس

از مبتدی شروع میکنی و وقتی تموم شد میری مرحله بالاترش

ولی یه قسمتی هس بالای صفحع، ۳ تا نقطه.. از اونجا میتونی ورزش هایی را نمیتونی بری را جایگزین کنی یا تعدادش را کم و زیاد کنی...

مثلا خودم، چون کمرم مشکل داره، نمیتونم شنای روی زمین برم، اونو با شنای روی دیوار  عوضش میکنم..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
https://www.ninisite.com/discussion/topic/4179389/لطفا-بیایین بچه ها این تاپیکمو گزارش بزنین بترکه.م ...

زدم برات✋

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اره ۳ مرحله هس از مبتدی شروع میکنی و وقتی تموم شد میری مرحله بالاترش ولی یه قسمتی هس بالای صفحع ...

مرسی عزیز فهمیدم.

شنا سوئدی اگه سختته زانوت رو خم کن. و پاتو از پشت بده بالا. همون فشار رو میاره به بازو و سینه.

منم امروز فرمدهی کار کردم.اول حرکات کششی تو برنامه رو رفتم بعد تمرین با،سن مبتدی،و بعد هم فرمدهی روز ...

به به چه چیزای خوشمزه ای هم خوردی 😋😋

سانازجون فقط سایزتو داشته باش که نتیجه رو بهمون بگی

#کودک_همسری.به شدت مخالف ازدواج زیر 18 ساله م    با تنبیه بدنی کودکان مخالفم.مادری که بچه تو کتک میزنی زخم های جسمیش خوب میشه ولی هیچوقت زخمی که به روحش میزنی خوب نمیشه.                    لطفا کسی رو قضاوت نکنید  
مرسی عزیز فهمیدم. شنا سوئدی اگه سختته زانوت رو خم کن. و پاتو از پشت بده بالا. همون فشار رو میاره به ...

من مشکل کمرم دقیقا مهره ی بین دوتا بازوهام هس.. 

هر کاریش کردم ولی چون جاییکه که بهش فشار میاد، از طرف کتف ها ...نشد..😕

حالا اگه پایینتر بود میشد.

ولی شنای روی دیوار هم خیلی خوبهه... اصلا کمرم درد نگرفت...کل فشار روی ماهیچه های بازو هس

گزارش#  

از فردا ریز گزارش رو هم می زارم 

گروه آبی وزن اول 68 ...تاریخ شروع99/1/5........   66100........ 64700  ..........۶۳۹۵۰🙋به سوی باربی شدن هدف ۶۰😎 ..همه ی آدمهای موفق اون کاری رو کردن که هیچ کس دیگه ای حاضر نبود انجامش بده.