2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1839256 بازدید | 290067 پست

سلام خوشگلااا

من از چاقی شکمی رنج میبرم جوریکه از خودم متنفر شدم بخدا 😭😭😭😭

وزنم ۶۴ قدم ۱۶۵ هست در دوران شیردهی هستم

خواهشا یکی بهم کمک کنه دارم داغون میشم

دور کمرم ۸۴ و دور شکمم ۹۳ هست 

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018
سلام ب همگی خوبین  قشنگهاااااا 😍😍❤❤ الهه جووون زیبااااا جووون هستین ؟؟ ی سوال  متاس ...

سلام گلم خوبی وقتی استپ میشی باید یکروز کامل ابمیوه فقط بخوری تا بشکنه اینو یکی که ۲۰ کیلو لاغر کرده بود بمن گفت 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سلام دوستان سال نو مبارک و سیزده تون بدر🌹🌹 تبریک به دوستانی که کاهش وزن داشتن و دوستانی که دارن ت ...

سلام گلم خوبی پسرت چطوره ؟ بیماریش چیه؟

سلام خوشگلم در گیر گلنوشم دارم از پوشک میگیرمش . غذام شفته شد بد جور  شورم شد

الهی گوبونننن😙😙

اذیتش نکن نبینم بچمو اوف کنیا 

آخرش فرشات نجس میشه مراقبش باش به موقع ببرش جیش و پی پی ولی خیلی سختش نکن بیشتر تشویقش کن 

چیز خوشمزه براش بخر که راحت تر یاد بگیره 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم) 

بچه ها من امروز دوباره شروع کردم رژیمو 

انرژی لازمم 

البته قبلشم پرخوری نداشتم به انداره میخوردم 

ورزش و کارامم زیاد بود 

ولی خب کاهش نداشتم ثابت موندم 

الان میخوام پیش برم ولی همش وسوسه میشم 

امروز نیمه موفق بود رژیمم 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم) 
سلام گلم خوبی وقتی استپ میشی باید یکروز کامل ابمیوه فقط بخوری تا بشکنه اینو یکی که ۲۰ کیلو لاغر کرده ...

سلام عزیزم..ممنونم ❤❤❤

جداااا؟؟؟ 

اب چ میوه ای؟؟؟

چقددررر؟؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
😁😁😁😁 خودمم باید از چند روز دیگه رژیم بگیرم دیگه دخترم به غذای کمکی افتاده باید بیفتم به جون ه ...

ای جووووونم😍ببوس کوچولو رو از طرف من😚

آفرین مامان هنرمند

واقعا خیلی با اراده و هنرمند هستی که با بچه کوچیک اینقدر چیز های خوشمزه درست کردی عزیزم🍕🌮🍪

موفق باشی👈🌹

بچه ها من امروز دوباره شروع کردم رژیمو  انرژی لازمم  البته قبلشم پرخوری نداشتم به انداره ...

سلام عزیزم

خوبی؟ فک میکنم شما مسئول ورزش باشی درسته؟ 

میگم که من داره شکمم بزرگ میشه و از دراز و  نشست معافم چه حرکتی برم که قشنگ نتیجه ببینم؟ 

ای جووووونم😍ببوس کوچولو رو از طرف من😚 آفرین مامان هنرمند واقعا خیلی با اراده و هنرمند هستی که با ...

ممنون عزیزم

دیگه باید یاد بگیرم

همین فسقل بززگ. میشه ازم میخواد

چه بهتر خودم بلد باشم براش درست کنم

دو هفته اس 🙆😢😬😑

ورزشاتو بیشتر کن.کالریتو درست ببند .اب زیادبخور.قرص مولتی ویتامین بخور یکروز درمیان.

باز اگه این هفته هم استپ شدی رژیم شوک بگیر.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

گزارش#  

ص:چای+خرما+نان خشک +پنیر

ن:سوپ+نان تافتون

میانوعده:سیب+پرتقال+چای+عسل

ش:سیب+پرتقال+موز+نخودچی😋

مصرفی:۱۲۰۰مجاز۱۴۰۰(دیروز۲۰۰بالا زد)

آب ۵لیوان

ورزش:هیچی🎈

@ati_hami  

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم