2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1839233 بازدید | 290067 پست
عزیزم یکشنبه ها وزن کشیه...قدم ک اعلام کردن نداره دوس داشتی بگو🌺

مرسی گلم ممنون🌺

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

گزارش#  

ص:چای+خرما

ن:خوراک لوبیا

میانوعده:چای+خرما

ش:سیب+پرتقال+کیوی

مصرفی:۵۵۰ 

😔😔

آب ۸لیوان

ورزش:حلقه+درازنشست+چالش شکم

@ati_hami  

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

رفتیم😂😂 ولی بوشم بهش نخورده😖😑

بی بی یزن اگ‌نبودی بعد رازیانه دم کن بخور

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
فدااااات عزیییزم😍😍😍😍خداروشکر❤❤

🌺🌺🌺🙏

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
مرسی گلم ممنون🌺

خواهش میکنم🙋‍♀️🌺

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

سلام بچه ها ، 

من امروز ۴۵ دقیقه یوگا انجام دادم 

چالش انجام ندادم یعنی حال نداشتم ، فست بودم

اینم کالری مصرفی ، 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
😆😆😆😆😆😆 https://m.youtube.com/watch?v=gy0mq1Ih9VE

باز نکرد یوتوب فیلتره من v pn ندارم

اشکال داره من فست همون ۵۰۰ بگیرم مامی کیارش؟

و اینکه من احساس میکنم خیلی کم کردم چرا 

تو ۱۵ روز سه کیلو  بیشتر لاغر کردم 

اندازه ی کالری مجازم میخوردم ۱۳۰۰ تا باید میخوردم ،همین حدودا شاید ۱۰ تا ۲۰ تا کمتر می بستم 

فستم که همون ۵۰۰ تا پر میکردم 

فقط بیشتر نون و برنج و روغنم حذف کردم البته نه کامل ها ولی خیلی کم کردم دیگه ، کلا من آدم سالم خوری بودم ولی اینا رو زیاد مصرف میکردم ، 

ورزش هم یه خورده بیشتر کردم از شروع رژیمم 

یه وقت بعدش استپ نشم از این میترسم 

@kiarash_ mami

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

گزارش 

صبحانه: یک قوطی کبریت پنیر _ یک کف دست نان لواش _ چای سبز _ نصف قاشق چایخوری زنجبیل 

میان وعده: یک عدد موز 

نهار: سه قاشق برنج _ دو قاشق خورشت قیمه _ یک قاشق سالاد شیرازی 

میان وعده: نصف سیب قرمز 

شام: یک کفگیر ماکارونی 😨😢 _ یک عدد فلافل 

شد 676 کالری خوب بید آیا؟؟

@بامدادخمار  

هشت لیوان آب 

چالش حذف قند 

ورزش: ورزش لاغری ران! ورزش لاغری شکم! ورزش افزایش قد 

اینا همش با برنامه ورزش هست 👆👆👆

کالری مصرفی 500

اجیبل 

اش دوغ

تخم مرغ 1..3کف نان ماست

برتقال .سیب گوچه 

نون قندی

دوقاشق ماکارانی

ورزش 20دقیقه دو 20 دقیقه قدرتی ... 20 دقیقه حلقه //8 لیوان اب

گروه   زرد ..وزن قبل بارداری 58 // وزن شروع 77/ وزن فعلی؟؟هدف 55 //  من میتونم همیشه سر 5 ماه باید بتونم بسم الله ...
کالری مصرفی 500 اجیبل  اش دوغ تخم مرغ 1..3کف نان ماست برتقال .سیب گوچه  نون قندی دوق ...

چقدر آش دوغ خوردی ؟

کالریش بالا نیست؟