2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836011 بازدید | 290067 پست
سلاممم من امروز خیلی موفق نبودم چون مریض بودم ولی بدم نبودم  گزازش# صبحانه پنیر چای نبات لو ...

سلام هستی جووونم خدا بد نده خوشگلم ایشالا زودی خوب شی

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪
سلاممم من امروز خیلی موفق نبودم چون مریض بودم ولی بدم نبودم  گزازش# صبحانه پنیر چای نبات لو ...

#گزارش

یه لیوان آب ولرم ناشتا 

صبحانه یه لیوان چایی با یه قند و یه دونه بیسکویت

میان وعده صب یه دونه سیب

ناهار ۶ قاشق برنج و سه قاشق خورشت قیمه و

یه بشقاب سالاد 

میان وعده عصر یه خیار و یه پرتقال

شام  دو کف دس نون و یه کاسه سوپ

چالش آب ۹ لیوان

برکه من باید ۱۴۰۰ تا بخورم۱۵۰۰ تا شد متاسفانه فردا سعی میکنم ۱۰۰ تا کمتر بخورم😊😊😊😊😊

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم لطفابگومن چندکالری بخورم؟4کیلومیخام کم کنم اراده ندارم متاسفانه.قدم159.وزنمم58تا59

۵۹×۲۰=۱۱۸۰

۱۱۸۰_۲۰۰=۹۸۰کالری روزانه باید بخوری

با شنبه وسه شنبه فست با ۷۰۰کالری

موفق باشی ⚘

انگیزه# رو بخون 

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

سلام رقیب جون کجایی نیستی حالت خوبه؟

گزارش# @فونیکس96    

ناشتا. اب گرم ودارچین وعسل

صبحانهـ.گردو بادام زمینی.انجیر.خرما خشک

میان قهوه

ناهار.خرما ماست.ته چین ماهی سبزی

میان.نصف پرتقال...چوب شور...نان داغ وپنیر😋

شام.خرما ارده.کنجد.شیره

مصرفی۱۶۰۰

ورزش

حلقه

درازنشست

پروانه

چالش ران

بچه هااا اینجا خیبیییــــلی باعث انگیزه من شده  چون می بینم که همتووون با اراده اید

منم مطمئن شدم که با کمک شماها میتوم به ارزوی همیشگیم برسمممم😘😘😘💐🌸🌷🌹

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»

گزارش

صبحانه:۱/۴لواش،پنیر خامه ای نصف قوطی کبریت.۱ق فرنی.

ناهار:۹ق برنج دوقاشق خورشت مرغ،۲حلقه بادمجان سرخ شده

میان وعده:چیپس۲۰گرم،چوب شور.بیسکویت۱عدد

شام: ۱کف لواش،سوپ نصف ملاقه

میانوعده.:شکلات، ٬تخمه.قند

مجاز۱۷۰۰/ مصرفی۱۵۸۶

اب۷لیوان

ورزش.۲۵۰۰گام،۲۰دقیقه رقص.یه ربع ورزش هوازی،۳۰دراز نشست.

سلام 

صبحانه شیر . خرما 

ناهار جگر و نون لواش 

میان وعده پرتقال و شکلات تلخ

شام نصف ران مرغ و سیب زمینی اپز نصف

میان وعده پرتقال پسته و تخمه ژاپنی و خرما 

کالری دریافتی 1150مجاز1200ورزشم یک ساعت پیاده روی .دراز نشست صدتا.پروانه 200حرکت پهلو 100تا 

سمیه جون ۱۳ کیلو کاهش تو چند ماه بوده؟

گلم، متابولیسم بدن من خیلیییی پایینه... اولاش ۱ کیلویی کم میکردم، بعدش شد نیم کیلویی، بعدش به ۲۰۰ گرم و ۱۰۰ گرم رسیدم😅

تو ۵ الی ۶ ماه....

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عووووووعیااال چقدکم کردی ماشاا...!!!چقدخودهان بعضیااااا اینجا.چرابمن کمک نمیکنید.من4کیلومیخام کم کنم ...

گلم صفحه اول  و امضای  استاتر را بخون

همه چیزای سالم به اندازه ی کالاری مجازت بخور..

سیزیجات

میوه

اجیل

اب حداقل ۸ لیوان

شیر و لبنیات

برنج

حبوبات

در کنار ورزش😊

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
#گزارش یه لیوان آب ولرم ناشتا  صبحانه یه لیوان چایی با یه قند و یه دونه بیسکویت میان وعده صب ...

فردا فسته اکی.

تا 800 میتونی بخوری.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
گلم صفحه اول  و امضای  استاتر را بخون همه چیزای سالم به اندازه ی کالاری  ...

چندکالری میخوری؟چ ورزشایی میکنی اخه؟من نیم ساعت حلقه میزنم.نیم ساعت رقص.80تادرازنشست.ازاین،بیشترنمیتونم😩

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏

گزارش#  

ص: نان+خرما

ن: نان بربری+پنیر+کره

م و: شیر+خرما+بیسکویت

ش: خوراک مرغ+نان+بادام زمینی

ورزش نکردم متاسفانه

چالش اب 💚 8 لیوان

کالری مجاز       1300

کالری مصرفی    1305

@فندق_فسقلی  

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..