2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836057 بازدید | 290067 پست
عزیزدلم ماشالله😍😍😍😍😍خدا حفظش کنه گل پسرتو ببوسش😘🌺 چرا دیگه نی نی نمیاری؟ من ۱۸ سالگی مامان ...

قربونت برم منم گل پسرت رومیبوسم😘😘😘عخی سنت کم بوده😍مادرشدی😍خیلی خوبه الان اذیت میشی بعدهاکیفشومیبری من باپسرم میرم بیرون خیلی کیف میده😂😂دیگه قسمت نشده مادربشم اززمانی که پسرم ۶سالش بوداقدامم😓

گزارش#   ص:نان+خامه+چای+خرما  ن:فلافل+کاهو+خیارشور+گوجه میانوعده:چای+خرما+شیرینی+سیب+ک ...

عزیزم روزی چندکالری میخوری؟چه ورزشای میکنی؟

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینو همه بخونید 👆🏻👆🏻👆🏻🔫

الهه جون ممنون من میخواستم فرم دهی کارکنم ولی با مطالبی که گذاشتی متوجه شدم فعلا باید وزنمو کم کنم

مرسی عزیزم😚😚😚

#کودک_همسری.به شدت مخالف ازدواج زیر 18 ساله م    با تنبیه بدنی کودکان مخالفم.مادری که بچه تو کتک میزنی زخم های جسمیش خوب میشه ولی هیچوقت زخمی که به روحش میزنی خوب نمیشه.                    لطفا کسی رو قضاوت نکنید  
نه دیگه نیازی نیست ۵۰۰ باشی ۲۰۰ تا از کالری روز معمولیت کم کن  فقط حتما باید روز قبل وزن کشی ف ...

آهان مرسی عزیزم.فقط یه سوال دیگه .بعد ورزش همون لحظه که تموم شدیم میتونیم آب بخوریم؟؟ضرر نداره؟

خداروشکرکه خوبی گیسوکمند😍😍😍منم هستم میام میرم توتایپک😂😂نت نداشتم دوروزکلافه شدم دلم برای نوشته ...

عژیژم❤️❤️❤️

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

من چند روز ورزش فیتنس و قدرتی میکنم بعد فکرمیکنم ک از وقتی ورزش میکنم اشتهام کم شده بعد وزنم چند صد گرم رفته بالا ،بعد اینکه من تو روز حدود ۷۰گرم پروتیین مصرف میکنم زیاده یا خوبه؟

@kiarash_mami  

@مامانجوجوبودم  

@بامدادخمار  

هیچ وقت زورم ب زور دنیا نرسیده پس خودم و زدم ب دیوونگی:))

عژیژم❤️❤️❤️

عووووووعیااال چقدکم کردی ماشاا...!!!چقدخودهان بعضیااااا اینجا.چرابمن کمک نمیکنید.من4کیلومیخام کم کنم.بگین چیابخورم درطول روز

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏

سیلووووم سپیده جونی♥️

@sepiiiiiideh    

گزارش#  

صبحانه👈🏻نان چند غله ۲۰گرم+کره ۳گرم+۱ق عسل+۱لیوان شیر نسکافه😋😋😋😋

میان وعده👈🏻تخمه افتابگردون۷گرم🥰

ناهار👈🏻املت ایتالیایی۶۰گرم😋😋

میان وعده👈🏻بیسکوییت رژیمی بدون شکر+چای سبز+سیب وپرتقال وموز🤪🤪😋😋

شام👈🏻نان وعدسی ۴ق😁

مجاز👈🏻۱۰۲۰

جمعا ۱۰۱۸💪

چالش حذف قند💪

پوستی 👈🏻چای سبز😅+قرص اهن

ورزش👈🏻نوچ🥴

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
یعنی700میخوری هرروز؟

منکه نگفتم روزی ۷۰۰🥴

گلم هر کسی کالریش فرق میکنه با توجه به فرمول صفحه اول

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
منکه نگفتم روزی ۷۰۰🥴 گلم هر کسی کالریش فرق میکنه با توجه به فرمول صفحه اول

عزیزم لطفابگومن چندکالری بخورم؟4کیلومیخام کم کنم اراده ندارم متاسفانه.قدم159.وزنمم58تا59

@مامانجوجوبودم  

@saharbeauty  

ناشتا آب ولرم وعرق نعنا

صبحانه ۱۵ گرم خرما و چای(اصلا میل نداشتم)

میانوعده چای سبز

ناهار ۹۶ گرم پلو کته+۲۲۰ گرم قورمه سبزی+۸ ق ماست خیار

میانعوده ۱۵ گرم خرما+۳۱ گرم لواشک+۹۱ گرم آلوچه+۵ عدد پفک

شام ۲۳ گرم پنیر لبنه+۴۰ گرم سنگک+۴۰ گرم سوسیس وسیب زمینی سرخ شده+سبزی خوردن

کالری مجاز ۱۴۶۰ مصرفی ۱۴۰۰

ورزش ۵۰۰۰ گام+نیم ساعت حلقه+نیم ساعت دمبل و حرکات پهلو سوزانده ۵۰۰

پوستی ویتامینc+تونر

۸ لیوان آب 

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
2827
2791
2779
2792