2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836011 بازدید | 290067 پست
شنگوله😑منکه خیلی بدم اومدم گفتم اینقده ما نشسیم تو خونه حتما ما بیشعوریم دیگه😒

اره بخدا بعضیا هنوز نمیدونن یا خودشونو به نفهمی زدن😭 

اینقدر میگن مسافرت نرین باز میبینی هزاران نفر اومدن 

حرم امام رضا رو بستن ییلاقات طرقبه شاندیز رو بستن پس چرا میاین شهر خلوت مغازه ها و پاساژها بسته بعد هزاران نفر اومدن ١٧٠٠نفر کروناشون ورودی مشهد مثبت و تب بالا داشتن😔😔😔😔😔

گروه طلایی🌺تثبیت🌺حس بعد از موفقیت را با هیچ چیزی نمیتوان عوض کرد😍
😳یه چیزی بگم نترسین حالا ها

نگو این منتظره بهونه س بره تو دیگ 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان خوندم ممنون.فقط من وزن نمیتونم بخاطر کرونا ترازو هم ندارم نمیشه با متر اندازه بگیرم ببینم چقدر ...

متر و سایز که خیلی بهتر از ترازوعه ولی ممکنه دیرتر از وزن تغییر کنه مثلا با هر پنج شش کیلو کاهش سازهات تغییر کنه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه ها بستنی سنتی نخورین🥴🥴🥴🥴

حتما پاستوریزه باشه 

بستنی سنتی اون حرارت لازم رو نمیبینه

دختر عموم پارسال یهو تب کرد ۱۰روز تبش پایین نمیومد

بعد کمرش بی حس شد

بعد نمیتونست راه بره

اسهال واستفراغ شدید

کلا هیچ دکتری نفهمید این چشه

بردنش دکتر عفونی

دکتر گفته بود چی خورده؟

هرچی گفته بودن بد نبوده دکتره میگه بستنی سنتی کشک محلی شیر نجوشیده اینا نخورده میبینن ای داد اینا کلا بستنی سنتی میخرن پاستوریزه دوس ندارن میگن چرا ماهمیشه سنتی میخریم 

میگه ماله همینه  آزمایش دادن اورژانسی

جوابش میاد تب مالت بوده

۳ماه طول کشید تا خوب شد ۳ماه نتونست بره مدرسه دم کنکورشم بود

ماکه دیگه عمرا بریم بستنی دستگاهی وبستنی سنتی

اسکوپ ایس بک بخوریم مگرررررررر یه اسکوپی معروف که مجوز داره ومیدونیم سالمه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
متر و سایز که خیلی بهتر از ترازوعه ولی ممکنه دیرتر از وزن تغییر کنه مثلا با هر پنج شش کیلو ...

واقعا؟ الان من تو دوماه6سانت دور کمرم کم شده یعنی خوب؟؟؟یعنی افتضاحما تازه رسیدم ب125 و البته ناشتا123.حالا حالاها گوریلم

اره بخدا بعضیا هنوز نمیدونن یا خودشونو به نفهمی زدن😭  اینقدر میگن مسافرت نرین باز میبینی هزار ...

من موندم اینا که راه میوفتن

نمیترسن توراه برن دستشویی نماز خونه ای چیزی

دست به هرجا بذارن الودست

یه غذا از بیرون نمیخان بگیرن واقعا حقشونه بگیرن

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
بدن  گاهی روی یه وزن گیر میکنه باید مدل ورزشت رو عوض کنی یا شوک بگیری یا رژیم و ورزشت رو سخت تر ...

ارههه امان از ناخونک🙄

حالا این هفته با چندتا از بچه ها قرار گذاشتیم تا ۱شنیه هفته دیگه دورهمی قند وشکر ومصنوعاتشو نخوریم

راستی الهه جون شکر قهوه ایم چاق کنندس؟

نگو این منتظره بهونه س بره تو دیگ 

نه یه چیزی گفتم دیگه نمیره توو دیگ🤪🤣

😂😂👌  خدا کنه اخرش فقط گربه مارو نخوره

😂😂😂😂😂😂

واقعاااا

فعلا کرونا شده گربه😬

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
بچه ها بستنی سنتی نخورین🥴🥴🥴🥴 حتما پاستوریزه باشه  بستنی سنتی اون حرارت لازم رو نمیبینه د ...

@بامدادخمار  

@elli_arad  

@sepiiiiiideh  

@مامانجوجوبودم  

اینا ندیدین😄

اینجاس گلم بزن رو اسم بامداد خمار اونجاک نوشته توضیح رژیمو بخون

الهی فدای قلب مهربونت بشم لطف کردی عزیز دلم پیدا کردم.ثبت نام کی دوباره شروع میشه؟

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
اگه مال اون عب نداره😅😅😅😅😅😅

یعنی روزی میاد منم تو امضام بنویسم وزن اولیه ۷۷ وزن فعلی ۷۰ هدف ۶۵😣

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
یعنی روزی میاد منم تو امضام بنویسم وزن اولیه ۷۷ وزن فعلی ۷۰ هدف ۶۵😣

حتمااا چرا نشه

اراده کن بسم الله بگو حتما میتونی