2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836057 بازدید | 290067 پست
خیلی خوبه 👌

الهه من خیلی رو وزنم حساسم اونم صاف گیر داده به ۶۱😑

تکون نمیخوره

میخوام بشم زیر ۵۵ که با حاملگی بعدی واضافه وزناش رو ۶۰بیام دیگه نرم تو دهه ۷۰ 😒

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
خاک بر سرم😯😯😯😯😯😯 از لباس حس میکردم یه وریه ،بعد دقیق شدم دیدم وای... نمیدونم اون حرکت دبل تو ...

من تاحالا ندیدم کسی کج بشه ولی سعی کن همه حرکات رو قرینه  بری 

ولی در کل ادم هر دوطرفش کامل قرینه نیست 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم کدومو باید بخونم توضیح اول این تاپیکو یا اونکه توی امضا بامداد خمار هستش

توضیح اول تاپیک رو بخون با برنامه یکم کار کن دستت میاد و کم کم راه می افتیم

یادت باشه ..... یادت باشه.... یادم هست ..یادم هست شهید سیاه کالی❤❤❤❤
چه خجسته ست بابا  این بچه های طفلی دلم میسوزه هر روز خبرشونو میخونم فکررر کن نوزاد تنگی نفس دا ...

شنگوله😑منکه خیلی بدم اومدم گفتم اینقده ما نشسیم تو خونه حتما ما بیشعوریم دیگه😒

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
😅😅😅😅😅😅😅 بس ک گیر میدن😡😡😡😡  من ک دیگه رد دادم😂😂😂😂

منم گل 😂😂 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
من تاحالا ندیدم کسی کج بشه ولی سعی کن همه حرکات رو قرینه  بری  ولی در کل ادم هر دوطر ...

الههههههه من همیییی الان از استرس زیاد واکسن بچه ها رفتم بستنی سنتی خوردم بسی کار بدی کردم یا نه😂

گروه طلایی🌺تثبیت🌺حس بعد از موفقیت را با هیچ چیزی نمیتوان عوض کرد😍
نمیدونم کدومو باید بخونم توضیح اول این تاپیکو یا اونکه توی امضا بامداد خمار هستش

توضیح امضامو بخون اونجا یه لینک گذاشتم که همه چیز رو دقیق توضیح دادم 

توضیح اول این تاپیک کامل نیست 

گزارش#  

ناشتا آب ولرم

صبحانه نان‌ سنگک +پنیر +گوجه

ناهار پلو +ماست 

شام کوکو+گوجه 

میان وعده، شیر بادام‌

ورزش ۲۰مین تردمیل، +شکم پهلو بازو با دمبل

مجاز ۱۶۴۰،مصرفی ۱۶۳۰

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
الههههههه من همیییی الان از استرس زیاد واکسن بچه ها رفتم بستنی سنتی خوردم بسی کار بدی کردم یا نه😂

😳یه چیزی بگم نترسین حالا ها

الهه من خیلی رو وزنم حساسم اونم صاف گیر داده به ۶۱😑 تکون نمیخوره میخوام بشم زیر ۵۵ که با حاملگی ب ...

بدن  گاهی روی یه وزن گیر میکنه باید مدل ورزشت رو عوض کنی یا شوک بگیری یا رژیم و ورزشت رو سخت تر کنی یا رژیم سریع بگیری 

یعنی تو این استپ حتی یه ناخونک کوچیک باعث میشه کم نشی 

توضیح امضامو بخون اونجا یه لینک گذاشتم که همه چیز رو دقیق توضیح دادم  توضیح اول این تاپیک کامل ...

الان خوندم ممنون.فقط من وزن نمیتونم بخاطر کرونا ترازو هم ندارم نمیشه با متر اندازه بگیرم ببینم چقدر کم میکنم؟ مهمم همینه برام راستش!

😑🔫 دنبال بهونه بودی