2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1838895 بازدید | 290067 پست
😂😂😂😂😂😂. قدیمی ها همشان اینجورین. بخصوص طرفای خودمان.😁😁

اره عاشق آدمهای چاق همیشه میگه هستی دوست داشتم چون چاق بود الان لاغر شده بدم ازش میاد

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
خوندم خب چ کار باید کرد از کی شروع کنم فقط نمیتونم اعلام وزن کنم ترازو ندارم.از فرداانشاالله شروع می ...

بیشترامون ترازو نداریم عزیزم. میرفتیم بیرون ک اونم با کرونا تعطیله.

اشکال نداره فعلا شروع کن ب رژیمت.

هر وقت تونستی ناشتا برو مرکز بهداشت خودتو وزن کن

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا سهیلا جون خوش اومدن زن داداشتون😍😍😍 به به چه رقیبی چطور زن داداشتو آوردی؟؟ چند روزه؟؟وزنش چق ...

هستی جووونم من قبل کرونا فقط ورزش میکردم  و باشگا میرفتم  واهل رژیم نبودم ولی سهیلا رو دیدم ک چقد تغییر کرده علاقمند شدم ک کالری شماری کنم خیلی خوشحالم ک همشهریم رقیبمه وزنمم ۷۹ کیلو هستم دو سه روزه اومدم تو نی نی سایت سهیلا با نی نی سایت و گروه شما آشنام کرده هنوز کامل راه نیفتادم ولی یاد میگیرم😊😊😊😊😊

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪
اره عاشق آدمهای چاق همیشه میگه هستی دوست داشتم چون چاق بود الان لاغر شده بدم ازش میاد

بگو پسرت گفته. بندازش گردن اون😁

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
هستی جووونم من قبل کرونا فقط ورزش میکردم  و باشگا میرفتم  واهل رژیم نبودم ولی سهیلا رو دید ...

خیلی خوش اومدی قدمت سرچشم منم از اینکه همشهری هستیم خیلی خوشحالم من آخرین وزنم 74بوده الان نمیدونم اینجا بودن سخت نیست زود عادت میکنی عزیزم

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
بچه ها منم میتونم بیام یانه دیگه عضویت جدید نمیگیرین

بیا عزیزم خوش اومدی

خیلی خوش اومدی قدمت سرچشم منم از اینکه همشهری هستیم خیلی خوشحالم من آخرین وزنم 74بوده الان نمیدونم ا ...

ممنونم گلم چشت خوش باشه خانومی💋💋💋💋💋،ایشالا ک دوستای خوبی کنار هم باشیم و ب هدفمون برسیم

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪
بچه ها سرگروها نیستن گروه دیگه نیست لطفا یکی پاسخگو باشه

ن عزیزم فعلا تا تعطیلات خودمون ادامه میدیم. چون سرگروه ها باید گوشی دستشون باشه و بهمون جواب بدن وقت نمیکنن. فعلا باش تا بعد تعطیلات

اره . اخه ی حرکت میرم با صندلی هم برای بازوم خوبه هم پاهام. روی مبل یکنفره دستامو میذارم دوطرف دست ...

خیلیم عالی موفق باشی عزیزم😘😍

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 
ممنون تاپیک اول رو خوندم باید به کی گزارش بدم از کی شروع کنم؟؟؟

از امروز ایشالا شروع کن.

بخاطر اینکه اراده بگیری اینجا بچه ها باهم رقابت سالم دارن. دو نفر  دونفر.

شما هم وزنت رو اعلام کن و بگو یکی بیاد بامن رقابت کنیم. هرشب گزارش بدین و همدیگه رو تگ کنین.

گزارش# هم بخون که بدونی چطوریه