2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1838895 بازدید | 290067 پست
گزارش#   فست سحر:چای+خرما افطار:چای+خرما شام:تخم مرغ ابپز+سیب زمینی ابپز😇 میانوعده:سیب+پ ...

نوش جونت👌🏻👌🏻

قبول باشه روزه ات عزیزم

بلخره بر شوهر پیروز شدیا😁

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بدردم نمیخوره میلاد ببینه میشکونه با رژیم مخالفه الانم خیلی کم مبخورم اما رژیم نیستم فعلا تو خونست ن ...

خخخ اهان😃

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
نوش جونت خوبه گلم ورزش نکردی؟ چند کالری شد؟ ابم نخوردی؟ فست نمیگیری؟

آب ک نزدیک ب ۱۰ لیوان میخورم😅

ن فست نمیگیرم فلن

ورزشم چالشای بازو و شکم و نیم ساعت پیاده روی و رقص و درازنشست و حرکت پهلو😫

کلا باید میشد ۱۵۲۰ ک همینقد شد

/: ♡    ‌
خب تو چالشا هس نرم ینی😣😣من سینه میدوستممم

چرا اونارا ک برو منم بجز اونا‌چیزی اضافه نرفتم کلا وقتی رژیم میگیرم بیشتر سینه هام جمع میشه 

بعضیا شکم یا جاهای دیگ😋

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
عزيزم خواب روزش بهتر نيست😲😪 چون روزا ميخوابه شبا ديگه خوابش نمياد

خب خودش میخابه زوری نمیخابونمش ک😂😁بخاطر همین میگم خاب روزش بهتره انگار روزا خاب بیشتر بهش مزه میده

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
آب ک نزدیک ب ۱۰ لیوان میخورم😅 ن فست نمیگیرم فلن ورزشم چالشای بازو و شکم و نیم ساعت پیاده روی و رق ...

نوش جونت عالیییی👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻♥️♥️

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
نوش جونت👌🏻👌🏻 قبول باشه روزه ات عزیزم بلخره بر شوهر پیروز شدیا😁

اره شیرینیا تموم شد رفته یه عالمه کیک و های بای و نانی و.... خریده ولی حالا ک حذف شیرینی جات باشم بهتر میتونم جلوی خودما بگیرم🥰🥰🥰

فدات بشم قبول حق

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
@kiarash_mami     سلام زیبا عشقم خوبی؟. کیارش خوبه؟ دلم برات تنگ شده ...

سلام عزیزدلم😍😍😍😍😍😍😍😍خوبیم فدای تو بشم دلم خیلی شاد شدی گفتی ب یادم بودی انءشالله اقا امام حسین بهت ی نی نی ناز بده عزیز دلم🙏🙏🙏🙏🙏🌺🌺🌺🌺🌺🌺

خوب کاری کردی عزیز دلم💪😍موفق باشی❤❤

سلام خانما ورزش چالشای بازو و شکم نیم ساعت پیاده روی با حرکت پهلو و ۳۰ تا دراز نشست و  نیم س ...

سلام عزیزم اره عالیه ورزشات😍💪ن اشکالی نداره چندتا سختارو رد کنی🌺😘

سوال کردی صبور باش میام حتما چک میکنم جواب میدم عزیزم❤

سلام خوشگلای مانکن

گزارش#  

صبحانه👈🏻۱ونیم گردو+۴بادام +نصف قاشق عسل

ناهار👈🏻۲تخم مرغ ابپز+۹۰گرم سیب زمینی ابپز+۲حبه سیر ترشی+۱ق قلیه ماهی🙄

میان وعده👈🏻۱لیوان شیر نسکافه+خرما

شام👈🏻سالاد با سس ماست (ماست +اویشن+ابغوره+فلفل قرمز)

جمع کل ۵۵۱

ورزش👈🏻 ۱۵مین حلقه+۱۵مین پیلاتس بازو

پوستی👈🏻ماسک ماست وعسل+ویتامین دی

چالش حذف قند💪

@مامانجوجوبودم    

@sepiiiiiideh    

سلام عزیزم اره عالیه ورزشات😍💪ن اشکالی نداره چندتا سختارو رد کنی🌺😘 سوال کردی صبور باش میام حتما ...

سلام زیبا جون😅😅مرسی ببخش

از صبه فقط میام بخاطر تو😂شرمنده

هم اینکه این چالشا ک هس من شکم مبتدی شروع کردم 

بعد ک تموم شد برم متوسط؟یا باز تکرار کنم قبلیارو؟

/: ♡    ‌