2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1838518 بازدید | 290067 پست
از 60/300 صبح ناشتا تا 61700 نوسان دارم

همیشه با یک ترازو خودتو وزن کن.

شرایط وزن کشی هم ک میدونی.صفحه اول تاپیک فک کنم باشه. 

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
ممنون گلم امیدوارم اینم کم شه ی خورده خیالم راحت شه،،

حتما میشه😊. من 19 کیلو کم کردم

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام خوشگل ها ، فست امروز ۷۰۰ ببندیم ؟البته من کالری اصلی مو _۲۰۰میکنم

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌

سلام خانما کسی برنامه تردمیل میدونه؟ منظورم کار باهاش برا چربی سوزی بیشتر 

ویبره تردمیل  تاثیر هم داره؟

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

سمیه هرچی روغن میریختم اصلا انگار اثر نداشت الانم طعمش خوب شده ولی بنظرم خیلی پرکالریه😤😤

مهم مزه اش که خوب شده😊

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اها من کلا کالریم 900 هست اگه اونطوری حساب کنم که دیگه میشه 800😅 پس فست هامو 700 حساب میکنم ...

احتمالا فرم بدنت همینه.. شاید استخوانش درشته اون قسمت...

اخه وزنت کمه.. دیگه چیزی نداری واسه از دست دادن😆

بدو بدو عالیهه‌واسه پایین تنه..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
مهم مزه اش که خوب شده😊

سمیه جان امروز باید ۷۰۰ ببندیم؟

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
امیدوارم زودتر سرش خلوت بشه و بیاد یه جورایی انرژی مثبت تاپیک بود😍

ان شاالله

گزارش# اول صب آب ولرم با سرکه سیب

ص:نصف قوطی کبریت پنیر(محلی)+لواش ۳ کف دست+۴ گردو

میان وعده:کدو حلوایی ۲ لیوان+ نصف سیب😐

ناهار: ۲ لیوان آش اوماج🙄

میان وعده: ۱ گردو+پرتقال+شیر پرچرب+

شام:۲ لیوان آبگوشت:نصف کف دست لواش+یک لیوان ماست(پرچرب)+نصف پیاز😐  

@مهدیه24   مهدیه جون ببین یاد گرفتم یا نع😑😐

/: ♡    ‌
سمیه جان امروز باید ۷۰۰ ببندیم؟

اره گلم

روزای شنبه و سه شنبه فسته..باید ۵۰۰ باشه... ولی به خاطر کرونا و تقویت بدن..  فعلا فست را ۷۰۰ ببندیم بهتره...