2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836030 بازدید | 290067 پست
بچه ها اینقدر بدم میاد خواهر شوهرم تکون میخوره عکس میذاره تو اینستا اه اه🤑🤑🤑 دوسه تا چس پخته گذا ...

شوهرت که نباید اینطور بگه

تو که مدام در حال اشپزی هستی،منم از اینجور خودنمایی ادما خوشم نمیاد،اینستا هم مسئله ای شده ها،

دیشب دخترعمه شوهرمم پست گذاشته ،جواب کرونا ش رو

از سامانه براش پیام دادن فعلا تو خونه استراحت کن!!!😯😯😯

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی بگردم ایشالا زودترخوب شن. خیلی مراقب خودتون باشین ولی سهیلا من فک کنم کاردست خودم دادم دعاکن با ...

از چ نظر کار دست خودت دادی مرضی

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
بچه ها اینقدر بدم میاد خواهر شوهرم تکون میخوره عکس میذاره تو اینستا اه اه🤑🤑🤑 دوسه تا چس پخته گذا ...

پدرشوهر رو چه به گروه ؟؟😂😂😂.

اهمیت نده عزیزم. خب اونا ب هدفشون رسیدن دیگه. ک تورو حرص بدن.

بزن ب یه ورت. ولَکِن😀

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
از لحاظ نی نی دیگه کلی استرس گرفتم. بیزونم نمیشه برم بابچه داروخونه میرفتم حداقل قرص میگرفتم

برو قرص بگير كوتاهي نكن چرا نتوني بري بروووو

خواهر منم گفت حالا يك بار بوده چيزي نميشه قرص نخورد بعد ديد حاملس😱😱

واااااي تو ب اين هنرمندي پس اگه من عروسشون بودم چي ميگفتن😱😱😱

نه بابا منم هنر مند اصلا نیستم ولی از تعریف زیادی لجم‌میگره چپ وراست عکس میذارن😒

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

😅😅😅😅😅😅😅

ازدست تومهدیه ترکیییدم😂😂😂😂

حالا چ چسی درست کرده بود؟😅😅

چس ندیده ان دیگه خواهر .

محلشون نزار 

چس خور ها را😣😣😣😣

وای تنها حسن این قرنطینه این بود یه مدت فک و فامیل گودزیلا را نمیبینیم

اوهوم شک کردم 😣گرمی هم نمیدونم تو بنظرت ۳ تا دونه سنگدان چن گرم باشه؟ من اصن ریاضیم صفره صفررر

۱۰۰گرم اندازه همون ۳ تا میشه...😊

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸