2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836057 بازدید | 290067 پست
دوستان من الان روزی یه ساعت ورزش میکنم .... 1500 مجازمه 1200 مصرف میکنم /// بنظرتون کم میکنم قشنگ

عزیزم‌ متووووجه حرفام نمیشی😐😐😐😐دیشب و پریشب گفتم کالریتو پر کن😑😑😑😑😑چرا دو سه هفته کم میکنی خوب ولی بعدش وزنت استوپ میکنه و کم نمیکنی

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

ناشتا/عسل.اب گرم.ابلیمو.دارچین

صبحانه/۲تخم ابپزوسیب زمینی.روغن زیتون

میان/قهوه

ناهار/دمی بلغور چرب وچیلی مادرشوهرپز🙊.خورشت ماهی.ارده وخرما.سبزی

میان/گردو.نخودچی.پرتقال.دمنوش اویشن

شام سوپ

خرما خشک

ورزش

حلقه درازنشست

پروانه وچندتا حرکت قدرتی

مجازومصرفی۱۶۳۰

@فونیکس96 توچیکار کردی؟؟؟؟؟؟؟؟

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان خوب، ما نت خونمون مشکل داشت ۳روزه گزارش ندادم از فردا دوباره گزارش میدم ، الهه جان ببخشید من یه سوال دارم اینجا دوستان میگن نون و برنج محدود کم باشه من کالریم باید ۱۶۰۰تا باشه ،اینو چطوری پر کنم گلم نسبت ب کالریم چقدر نون بخورم زیاد نیس؟میوه سبزیجات میخورم پروتویین میخورم فقط کربوهیدرات چقدر تو کالریم جا بدم ک هم کالریم پر کنم هم اینکه اندازه باشه ک وزن بخوبی کم بشه

@بامدادخمار

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌

سلام بچه ها ممنون میشم  من راهنمایی کنید 

من شکم و پشتم قسمت کول فقط چاق میشم و پاهام و با   سنم لاغر هستند 

بالاتنم اندازه ی خانم ۸۰ کیلوییه

پاهام مثل یه خانم ۴۵ کیلویی 

من تو رژیمم چه چیزهایی مصرف کنم یا نکنم که پاهام و با    *سنم لاغر نشه ولی شکمم و پشتم آب شه 

وقتیم رژیم میشم از پاها شروع به لاغر شدن میکنن 

خیلی به راهنماییتون احتیاج دارم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
عزیزم‌ متووووجه حرفام نمیشی😐😐😐😐دیشب و پریشب گفتم کالریتو پر کن😑😑😑😑😑چرا دو سه هفته کم میکنی ...

زیبا آروم باش نفس عمیق بکش😂😂😂🖐

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰
سلام دوستان خوب، ما نت خونمون مشکل داشت ۳روزه گزارش ندادم از فردا دوباره گزارش میدم ، الهه جان ببخشی ...

@بامدادخمار  

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌

سلام بچه ها خوبید چیکار میکنید با خونه موندن خوش میگذره 

ما که چهار شنبه سوری مهمان بودیم و از شب عید تا دیروز همسری رو خونه نگه داشتم که مهمونی نریم و مهمون دعوت نکنیم 😉

ولی آقا طاقت نیاورد و دیروز بالاخره راضیم کرد و خونه مامان اینا بریم و امروزم آستارا اومدیم 

الانم خونه مادرشوهر جان هستیم خدا تا آخر سیزده رو بخیر بگذرونه😯

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
اره شوک بگیر و کاملا رعایت کن ورزشهات رو هم شدت و مدتش رو عوض کن 

مرسی عزیزدلم خدا خیرت بده باعث شدی خیلی تغییر کنم❤❤❤❤

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 
اره شوک بگیر و کاملا رعایت کن ورزشهات رو هم شدت و مدتش رو عوض کن 

ببخشید عزیزم رژیم شوکتونو پیدا نمیکنم لینکشو دارین؟

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 
دوستان من الان روزی یه ساعت ورزش میکنم .... 1500 مجازمه 1200 مصرف میکنم /// بنظرتون کم میکنم قشنگ

چرا ۱۲۰۰ قشنگم؟

باید همون ۱۵۰۰ رو بخوری با  ۲روز فست با ۵۰۰  اگه سختته و اول کاری با ۷۰۰ هم میتونی

۱ساعت ورزشتم هوازی وقدرتی باشه عالیه

موفق باشی♥️

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

گزارش#  

ص:سه تا خرما

ناهار:٨٧ گرم پلو+٣٠ گرم تن ماهي+٩٠ گرم ماست

عصرونه:پرتقال+چاي

شام:زرشك پلو با مرغ

بعده شام:كيوي+پرتقال+چاي+تافي

كالري مصرفي:١٢٦٧

كالري مجاز:١٢٨٠

@mamanali95  

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

سلام شبتون بخیر 

امروز از کالری مجاز صد تا بیشتر مصرف کردم که از کالری فردا کم میکنم تو کرفس وارد نکردم 

گروه آبی وزن اول 68 ...تاریخ شروع99/1/5........   66100........ 64700  ..........۶۳۹۵۰🙋به سوی باربی شدن هدف ۶۰😎 ..همه ی آدمهای موفق اون کاری رو کردن که هیچ کس دیگه ای حاضر نبود انجامش بده.
ناشتا/عسل.اب گرم.ابلیمو.دارچین صبحانه/۲تخم ابپزوسیب زمینی.روغن زیتون میان/قهوه ناهار/دمی بلغور چر ...

دوستم عااالی افرین من افتضااااااححححح

صلحونه خامه ۲ ق غ با شیره انگور ۱ ق غ یدونه و نیم تون تست

ناهار دوتا کباب لقمه کوچولو یدونع گوجه ۱ونیم کف دست نون بربری

شام ۲ ق غ کره 😂😂😂۱ ق عسل ۲ کف دست نون

یدونه شکلات کارامل کوچیک.یدونه سیب.ی عالمه تخمه کدو 😪😭😭😭😭

از فردا قول میدم درس کنم خووموووو قووول😪

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
سلام بچه ها ممنون میشم  من راهنمایی کنید  من شکم و پشتم قسمت کول فقط چاق میشم و پاهام و ب ...

سلام عزیزم باید کربوهیدارتت رو کم کنی 

شیرینی جات طبیعی مصرف کنی بیشتر

ورزش هایی مثل پروانه زدن طناب حرکات چوب کش پیلاتس عالین خیلی زود  ابشون میکنه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲