2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829553 بازدید | 290067 پست
سلام . ببخشید عزیز . تو سال جدید . چه موقعی عضو جدید میگیرین ؟ 

سلام عزیزم هر وقت بیای عضوی 

امضامو هم بخون 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام عشقم ممنون که صدام زدی @سمیه1396   ❤️❤️ من نمیدونم چرا الهه جون تگ نمیشه عزیز بی‌زحمت ...

رژیم و کالری شماری و ورزش مثل قبل هست همه با همون روش قبل فقط سرگروه نداریم فعلا 

بخون حتما 👌😍

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانما سال نو پیشاپیش مبارک باشه  هنوز فست ها رو ۸۰۰تا باید بخوریم یا همون مثل گذشته ۵۰۰ت ...

سلام عزیزم 😘❤️

فست رو بخاطر کرونا ۸۰۰ میگیریم فعلا

الهه لینک تایپک مطالب مفید رژیم رو بزار! ممنون     @بامدادخمار    

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2126546/مطالب-مفید-برای-رژیم 

نکات_مفید_رژیم#  

تو رو خدا کمک من 81بودم ظرف کمتر از دوماه 71شدم.اما الان اصلأ حوصله حساب کتاب ندارم.نه که زیاد بخور ...

حتما میشه دوباره شروع کن 

یه هدف و انگیزه ی لاغری درست حسابی پیدا کن 

هدفت رو روی یخچال و اینه بچسبون 

یه جایزه ی شگفتانگیز در نظر بگیر 

انگیزه# رو بخون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2126546/مطالب-مفید-برای-رژیم 

تو این تاپیک روش تقویت اراده رو بخون 

قربونت بانو و همچنین برای شما و خانواده گلت بهترین ها برات رقم بخوره، مرسی ک هستی 

قربونت عزیزم 😘❤️❤️

سلام عشقم 😍😍😍😍😍من قهر نیستم😂😂😂😂😂 پریودم اصلا حالم خوب نیس تاپیکو ندیده بودم😐😐 😘😘😘😘 ...

مگه جرات داری قهر باشی 😄🔫

بالاخره چند چندی 😂😂😂 ولش کن دوست منو اذیت کنه اسمشو نمینویسم 😈

لهنت ب قرنطینه😣😞 الهه اونشبو دیدی رحمت افتاد از نردبون🤣🤣🤣🤣فهمیه گفت وای مردی ضربه مغزی شد ینی ...

😂😂😂😂😂 اره خیلی خوبن 

جاش خیییلی خالیه😞😞😞 الهه پروفو😌😌😌

اره واقعا 

🤣🤣🤣 پروفت تو نافم 

😍😍😘 بعد هر روز باید گزارش بدم?

اره عزیزم 

توضیح امضامو حتما بخون 

اره واقعا  🤣🤣🤣 پروفت تو نافم

حیف نیس ب این خوبی بره تو نافت😂🤪

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!