2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835194 بازدید | 290067 پست
الهه جان سلام سال نو مبارك يه سوْال داشتم عزيزم من الان به وزن هدفم رسيدم ولي طبق صفحه اول برنامه كر ...

سلام عزیزم 

اگه طبق تاپیک ما پیش میری به کرفس کاری نداشته باش دیگه 

توضیح تثبیت رو بخون 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام بامداد عزیز روز بخیر،من ۵ماهه زایمان کردم والان ۸۷کیلو هستم با قد ۱۶۰،شیر خودمو میدم به بچم و ر ...

سلام عزیزم 

بله میتونی رژیم بگیری 

حتما حتما توضیح رژیم تو امضامو بخون

👈🏻 اینم بخون رژیم شیر دهی 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
لطفا هرکی که پیاممو میخونه و راهی بلده بهم بگه.تا عمر دارم دعاتون میکنم.من یکم اراده ام ضعیفه....

انگیزه# رو هم بخون 

تبریک میگم برا برگشت مجدد تاپیکتون موفق باشید🌹

ممنون عزیزدلم 😘❤️

سلام چيميگه سميه ك تركيديم نتركيديم ك؟؟

سلام

ترکیده بودیم مونا تهرانی برگردوند تاپیکو 

عه؟؟ واسه چي تركيديم? 

نمیدونم والا 

خودشونم نمیدونن 😏

نمیدونم والا  خودشونم نمیدونن 😏

سلام عزیزم

میگم من باوزن۸۵وهدف ۵۸ طبق گروه بندی های قبلی من چه رنگی میشم میشه رنگ گروهو برام بفرستی

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»
سلام عزیزم  بله میتونی رژیم بگیری  حتما حتما توضیح رژیم تو امضامو بخون 👈🏻 اینم بخون ...

خوندم گلم در واقع بابد ۱۶۰۰ کالری مصرف کنم. بامداد جان شما میدونی یه نون لواش کامل چند گرم و چند کالری داره؟راستی من لبنیات نمیتونم بخورم چی جایگزین کنم؟ببشتر چبا بخورم که هم کالری کم باشه هم برای شیرم خوب باشه؟

🖤