2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1838418 بازدید | 290067 پست
چرا قهری با بنده خدا😆این قرنطینه زنو شوهرارو انداخته ب جون هم🤣🤣🤣 اره ادم حرصش درمیاد☹☹😪

به جون هم انداختن😂😂😂😂😂

ایهام داره این جمله🤣🤣🤣🤣

تاثیر گرمیجاته😁😁😁😁

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سرما خوردم آخه ضعف میکردم گفتم خودما تقویت کنم😦 200دیگه خیلی کمه سعی میکنم 700تا بیشتر نشه😉

اینبار میبخشمت. 

ولی بار دیگه تکرار بشه باید فقط اب بخوری تا شب. 😎😎

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زهرا فک کردی ماها همه عاشق مادرشوهرامونیم؟یا اونا عاشق ما؟ ولمون کن بابا هممممه شون میگن فقط پسرمون ...

خوب الان اینا هم دو ساله با من حرف نمیزنن همم ندیدیم خوب الان همش دارن شوهرمو کیارش میکشن طرفشون  وخدا ذلیل کنه این خانواده های که میرینن تو زندگی دختر مردم. فعلا نمیدونم چیکار کنم 

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
اتفاقا اگه ازشون بدت میاد و میخای تلافی کنی باید بی ارزش جلوه شون بدی.وقتی تو حرص بخوری اونا خوشحال ...

ممنون با حرفات حال روحیم خوب میشه ممنونم بابت راهنمایت میدونی شروع دلخوری مون چی بود میگفتن ناز زنتو میکشی لوسش میکنی مارو نه😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐بنظرت یکم انتظار زیادی ندارن🙄

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
به جون هم انداختن😂😂😂😂😂 ایهام داره این جمله🤣🤣🤣🤣 تاثیر گرمیجاته😁😁😁😁

😂😂😂😂😂😂😂

سلام بر باربی تاپیک مون😍😍😍😍

سمیه جون یه زحمتی برات داشتم دستور شیرینی زبون را میزاری فدات شم

الهی دورش بگردم بچم بی زبونه ننه دلم براش کباب شد😢☹ شوهرتو نبر😆😄ندارید ک نگران نباش ی سر برو با ...

خدانکنه عزیزم

شوهرمو نبرم کی ببره آخه😞😞انشالله شرایط خوب بشه برم🙏🙏

ممنون با حرفات حال روحیم خوب میشه ممنونم بابت راهنمایت میدونی شروع دلخوری مون چی بود میگفتن ناز زنتو ...

قربونت برم.

اره واقعا زیادیه. ولی اینا همش از بیسوادی و بی درکی هستش عزیزم. باعث فاصله بین زن و شوهر میشن با رفتارشون. 

ولی تو قوی باش .رشته هاشون رو پنبه کن.

با سیاست

با پنبه سر ببر.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
بله عزیزم خداراشکر بهترم دیگه آدم تو این وضعیت میترسه بره دکتر با جوشونده و سوپ و.... بهتر شدم خدار ...

خدارو‌شکر‌عزیزم

🤲

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
قربونت برم. اره واقعا زیادیه. ولی اینا همش از بیسوادی و بی درکی هستش عزیزم. باعث فاصله بین زن و شوه ...

چشششششششششم خدا کنه مقاومت کنم

انءشالله❤😍😍😍😍😍😍😍😍منکه امروزم روم سیاه😞از فردا پایه تم👍

عزيزم من امروز گزارش بدم يا ا از فردا تگت كنم گلم؟

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰

گزارش#  

ص:نان +پنیر+گردو+چای+خرما

ن:خوراک لوبیا+کاهو

میانوعده:چای سبز+خرماخشک

ش:شیر+عسل

مصرفی ۱۲۰۰

مجازم ۱۴۰۰ ولی دیشب ۲۰۰تا بالا زد واسه همین کم کردم

ورزش=حلقه+حرکات شکم پهلو

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

#گزارش‍ 

صبحانه 

خرما 

💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

ناهار

پیتزا ،سس فرانسوی  در حد ۴۵۹کالری

💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

شام‌

سمنو 

💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

میانوعده 

بادام،گردو،میوه خشک،خرما خشک