2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829323 بازدید | 290067 پست
ن عزیزم خوب کردی سوال پرسیدی❤ خواهش میکنم🌺😘

زیبا جون تثبیت هم فست داره؟

میخام ی مدت برم تثبیت بعد شروع کنم ب کاهش.

الان مجازم1200تاست. میدونم ک باید هفته ای اضافه کنم100تا. میشه روزانه اضاف کنم؟مثلا امروز 1300 فردا 1500 واینجوری....؟

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیبا جون تثبیت هم فست داره؟ میخام ی مدت برم تثبیت بعد شروع کنم ب کاهش. الان مجازم1200تاست. میدونم ...

ن عزیزم‌فست نداره ولی مثلا ی روزی دیدی ک خیلی خوردی و خواستی جبران کنی میتونی فست بگیری...

ن ن روزانه نمیشه ۱۰۰ تا اضافه کنی اخه خیلی زیاده و وزنت برمیگرده؛تو هفته ۲ تا ۳ روزم ورزش داشته باش🌺

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
ن عزیزم‌فست نداره ولی مثلا ی روزی دیدی ک خیلی خوردی و خواستی جبران کنی میتونی فست بگیری... ن ن روزا ...

مرسی عزیز

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

سلاااام باورم نمیشه من پریود بودم این هفته کلی اجیلو شکلاتشیرینی خوردم ولی یک کیلو وزن کم کردم😂😂😂😂

وزن# هفته قبلم ۹۳.۳۰۰

وزن امروز ۹۲.۲۰۰

😍😍😍😍

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
@mamanali95     رقيب خوش هيكلم تولدت مبارت عشقم انشاءالله به تمامه خواسته هات برسي كاهش ...

عزیزمی که تو🥰🥰

ممنون گلممممم

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
تولدت مبارک عزیزم ایشالا صد بیست ساله بشی فدات بشم

عزیزمی ممنون گلم

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
سمیه جون،من میخوام فقط چربی سوزی شکم انجام بدم یهروزم فرمدهی باس ن،نظرت چیه؟ روشم درسته یا غلط؟باس،ن ...

اگه کاهش سایز بخواهی نه کاهش وزن ... میشه... و اینکه سعی کن به هدف وزنیت برسی  یا نزدیکش بشی، بعدش شروع به فرمدهی کنی...

همون  ۱ روز فرم دهی با سن، یه روز جربی سوزی شکم...

موقع موقع فرم دهی ، فقط حرکات با سن را برو و در وسط و بعد ورزش هم حتما تغذیه کن، مثل بادام زمینی، مز،....که حجم بگیره با سنت

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
وای بچه ها اینقدر انگیزه گرفتم وقتی رفتم رو وزنهه💃💃💃💃🏃‍♀️🕺🕺 ۶۱/۵۰۰بودم شدم ۶۱/۱۵۰ خدایا شکر ...

باریکلاااا🥳🥳🥳🥳💃💃💃💃💃💃

بزن دست قشنگرووو👏👏👏👏

عالی هستی مهدیهه

من نگم بهتره

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
بهلههه😁😁😁😀ولی دریافتم جز کالری شماری به بدن من نوسازه😁😁

پس تو را به همون کالاری شماری میسپارمت فرزندم😂

امید من به شما کالاری شماری هاس

عزیزم شما یه بار گفتی سرکه سیب استفاده میکنی برا لاغری چطور استفادش میکنی  کی میخوری؟

گلم  من  ۱ لیوان درست میکردم با اب قاطی...۱ لیوان اب بگیر، ۱ قاشق سرکه بزن.. بعد هر هفته ای یا ۲ هفته ای،،، ۱ قاشق بهش اضاف میکردم..

بعدش نصف لیوان  قبل و نصف بعد ورزش میخوردم...

سرکه حتما باید اصل باشه.. کارخونه ای به درد نمیخوره

@سمیه1396      سلام به همگی انشاءالله همه سالم وخوش باشید😘💐 وزن شروع چالش ۷۴/ ...

خوبه که بدون ورزش ، وزنت ثابت مونده... خوشحالم باید باشی که بالا نیومدی...

ولی اگه بی ورزشیت زیاد بشه و‌یهووو ولش‌کنی، بعد یه مدت، وزنت میادش هییی بالا...

ولی سعی کن که هفته ای ۳ روز حتما ورزش داشته باشی که وزنت بالا نیادش...

اگه کاهش سایز بخواهی نه کاهش وزن ... میشه... و اینکه سعی کن به هدف وزنیت برسی  یا نزدیکش بشی، ب ...

۴کیلو مونده تا هدف

میگم برا با،سن دیگه قدرتی انجام ندم،فقط فرمدهی کار کنم.پاهامم خوبه که میگم با طناب و هوازی یه کوچولو کمترم میشه،قدرتی برا شکمم برم که بالاتنم تغییر کنه.و کمتر شه