2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1838426 بازدید | 290067 پست
@pari95   سلام عزیزم خوبی قربونت ورزش مناسب سرشونه چی انجام بدم؟ و جای خط سوتین😔

برای سرشانه اگر دمبل داری ک خوب  اگه نداری دوتا بطری اب معدنی چیزی پیدا کن توش سیمان  یا شن چیزی بریز به عنوان دمبل بعد باهاش دمبل بزن سرشونه هات آب میشن 

شنای روی دیوار دستتو بزار به دیوار هل بده  سه ست ۲۰ تایی

پروانه زدن 

مشت زدن به بالا سرعتی  سه ست ۱۲ تایی 

دستاتو باز کن به طرفین بعد با سرعت ببر بالای سرت دست بزن سه ست ۱۵ تایی

هرکدوم‌متوجه نشدی بگو 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم) 

گزارش#  

۸ لیوان آب.نیمساعت پیاده روی.قرص دی و مینرال

کل کالری ۸۷۰ (تو شیردهی هستم شیرم ی مدته بعده رژیم خیلییی کم شده زیاد پایین نبستم فستام )

@بامدادخمار  

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم  خط_سوتین#   اینا وا ...

پری جان پست منم جواب میدین عزیزم

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
pari95@ عزیزم‌میشه منو راهنمایی کنید؟برای کاهش وزن روزی چقدر مجاز به ورزش با تردمیل هستیم ک آسیب ب ...

عزیزم بستگی به بدنت داره چقدر قوی باشه ولی در کل روزی ۳۰ مین کافیه  ورزش خوبه ولی به اندازه  

۵روز در هفته ورزش هوازی کافیه 

دوروزش رو به بدنت استراحت بده یا فرم دهی کار کن 

از کفش  ورزشی مناسبم استفاده کن که زانوهات اسیب نبینه 

من تخصص ندارم ولی چیزایی ک میدونم رو میگم 

حالا بازم برای اطمینان بیشتر تحقیق کنید خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم) 
عزیزم بستگی به بدنت داره چقدر قوی باشه ولی در کل روزی ۳۰ مین کافیه  ورزش خوبه ولی به اندازه &nb ...

چشم مرسی، من کلن ۳روزه رژیم شروع کردم بخاطر کوچیک بودن بچه ام شرایط باشگاه رفتن ندارم ولی تو خونه میخوام کار کنم ، بازم ممنون دوست من ک وقت گذاشتی

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
چشم مرسی، من کلن ۳روزه رژیم شروع کردم بخاطر کوچیک بودن بچه ام شرایط باشگاه رفتن ندارم ولی تو خونه می ...

خواهش میکنم گلم 

اکثر بچه ها اینجا تو خونه ورزش میکنن و وزن کم میکنن حتما میتونی موفق باشی 💪❤❤❤

خواهش میکنم گلم  اکثر بچه ها اینجا تو خونه ورزش میکنن و وزن کم میکنن حتما میتونی موفق باشی 💪❤ ...

مرسی گلم ، حتما،، از آشنایی با شما خوشبختم عزیزم‌

مرسی گلم ، حتما،، از آشنایی با شما خوشبختم عزیزم‌

خواهش میکنم عزیزم 

همجنین❤💋

شبتون بخیر 

ن عزیزم.فعلا گروهبندی و سرگروه مشخص نشده. ولی اگه دوسداشتی کزارش بده بخاطر تشویق و اراده خودت.

ممنون گلم  

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
ن عزیزم هنوز شروع نشده فعلا هرکس خودش پیش میره

ممنون عزیزم  

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
سلام گلم بفرما خوش اومدی ❤️امضامو حتما بخون 

سلن عزیزم عیدت مبارک باشه راستش من از اواسط بهمن با تاپیک شما آشنا شدم و باهاتون همراه شدم خیلی سریع شروع کردم به وزن کم کردن اما حدود یه ماه پیش شدید مریض شدم صد رحمت به کرونا😭😭😭😭وزنم برگشت الان یه گروه کاهش وزن خانوادگی زدیم تو واتس آپ با مامان بابا و داداشام راستش خواستم اگه ممکنه ازتون اجازه بگیرم و از مطالب تاپیک توی گروهمون استفاده کنم

با تشکر😊😊😊😊😊

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

سلام برهمه 

وزن هفته قبل ۷۵.۲۰۰

وزن این هفته۷۳.۷۰۰

۱.۵ کاهش داشتم خوشحالللللللمممممممممممم

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
هستی جون 😭😭اره خیلی سخته درکت میکنم شوهرمنم میگه من میدونم ۱۵گرم چقدر میشه بیا دیگه بعد دوتا نون ب ...

من رژیم پرو گرفتم سه روز۶۵/۹شدم ۶۵/۴فک کنم به من جواب نداد😁😁

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰