2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835194 بازدید | 290067 پست
قربونت بشم مهربونم من برای تک تک بچه های تاپیک ارزو سلامتی و دلخوش و سالی پر از اتفاقای خوب  دا ...

فدات گلم انشاءالله همه دلاشون خوش وخرم وتنشون سلامت باشه مهربون🙏😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دور از جووووونت عشقم😡😡😡😡😡😡

😘😘🤚🏼😅✋🏼

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام عزیزم، خدانکنه این چه حرفیه😒❌❌

😘😘

اشتی کردی ؟

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
وزنم ۱۰۱.۹۰۰بود الان۹۲ شدم همچنانن تو رژیمم. خب الان ینی هیچراهی نیس پهلوهام اب شه؟ی ورزشه و حرکته ...

خب پس باید اول وزنتو بیاری پایین بعد شروع کنی چالشای سخت بری که اندامت فرم بگیره الان زیاد ورزش لازم نیست انجام بدب بدنت عادت میکنه بعد کاهشت سخت میشه 

همین ورزشات کافیه فعلا 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
عضوی عزیزم خوش اومدی  توضیح امضامو بخون و شروع کن ‌موفق باشی ❤️

مرسی عزیزم، شدیداً ب انگیزه واراده احتیاج دارم...

کاربری مجازمو۱۹۵۰ تا زده، مندبایدچقدر دریافت کنم تالاغذکنم؟

موجیم ووصل ما ازخودرهیدن است ،ساحل بهانه است رفتن رسیدن است  
عزیزم کالری که برای رژیمت مصرف میکردی رو هر هفته صد تا بهش اضافه کن البته اگه فست میگرفتی و‌میخوای ت ...

چشممممممم بانوی مهربان😘😘😘😘ممنون بابت تمام راهنمایی هات😍😍😍زنده وپاینده باشی درکنارخانواده گلت😍😍

🌸🌸 بچه ها پیشاپیش سال نو رو تبریک میگم انشالله امسال سال سلامتی ودلخوشی باشه برای همه ی ادمها 

انشالله شما دوستای خوبم امسال در کنار خانوادتون سال خوب و‌پر از برکت و سلامتی و رفاه و ارامش داشته باشید و به ارزوهاتون برسید 

و امسال همگی مانکن بشید 😍😍 🌸🌸❤️❤️❤️😘😘😘 

مرسی عزیزم، شدیداً ب انگیزه واراده احتیاج دارم... کاربری مجازمو۱۹۵۰ تا زده، مندبایدچقدر دریافت کنم ...

وزنت چنده عزیزم 

انگیزه# رو هم بخون 

[QUOTE=129178069]چشممممممم بانوی مهربان😘😘😘😘ممنون بابت تمام راهنمایی هات😍😍😍زنده وپاینده باشی درکنارخانواده گلت

قربونت عشقم 😘😘😘😍😍❤️😍

🌸🌸 بچه ها پیشاپیش سال نو رو تبریک میگم انشالله امسال سال سلامتی ودلخوشی باشه برای همه ی ادمها ...

عزيزم پيشاپيش سال نوعه شماام مبارك 

انشاءالله سال خوب و پربركتي داشته باشين❤️❤️❤️❤️❤️❤️

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

سلام سلام 😍😍

به اخرین روز اسفند خوش اومدید 😊

درسته شاید ناراحتی هایی رو پشت سر گذاشته باشیم ولی بازم خدارو شکر کنیم سالم هستیم 

با چشممون زیبایی ها رو دیدیم 

با دستامون دست عزیزانمون رو فشردیم در آغوش کشیدیم

با پاهامون راه رفتیم 

قلبمونو خونه خوبان کردیم 

شاید این بیماری تلنگری باشه تا بفهمیم خدا چه نعمت هایی بهمون داده و بیخودی دنبال بهونه برای تلخ کردن زندگیمون نباشیم 

زندگی با تمام پستی بلندی هاش قشنگه 

براتون سالی پراز فراوانی نعمت،عشق،سلامتی،شادی آرزومندم🙏🙏🙏🙏🙏🙏

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰