2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1838238 بازدید | 290067 پست
وزنتو ضربدر 30 کن. کالریتو یه دفعه ای نبر بالا. هفته ای 100 .که برسی به اون مجاز تثبیت.

ممنون دوستم😘😘😘تثبیت نمیخوام برم چون امکان اضاف شدن هست میخوام فعلآ ثابت بمونم😂😂ازبرگشت دوباره وزن دلهره دارم😅😅چشممون ترسیده😜

تي ار ايكس خيلي خوبه منكه عاشقش شدم اگه از نظره كمرو زانو مشكل نداري برو خيلي خوبه من چون وزنم خيلي ...

بعدم که یاد میگیری حلقه زدن رو مثل بازی میشه ازش لذت میبری!! چقد میتونی نگهش داری؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم خوش اومدی بله حتما❤️❤️❤️❤️  لطفا توضیح امضام‌ و هم بخون

ممنون عزیزم

گروه آبی وزن اول 68 ...تاریخ شروع99/1/5........   66100........ 64700  ..........۶۳۹۵۰🙋به سوی باربی شدن هدف ۶۰😎 ..همه ی آدمهای موفق اون کاری رو کردن که هیچ کس دیگه ای حاضر نبود انجامش بده.
مثلا من 61 کیلو هستم اگه شدم 60 یا 59! میشه فرمول کالری شماری عوض کنم؟؟ @بامدادخمار    

ن عزیزم. هر 5کیلو کاهش باید فرمول رو حساب کنی.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
سلام الهه جونم  امروز فست بودم ببخشید بازم 🖐🤗😃 اینم کالری امروزم ورزش هم حلقه ۲۰مین پیاد ...

منم دیروز مجاز بودم.امروز فست گرفتم با 600تا😊

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
ممنون دوستم😘😘😘تثبیت نمیخوام برم چون امکان اضاف شدن هست میخوام فعلآ ثابت بمونم😂😂ازبرگشت دوباره و ...

اره واقعا. کاهش بهمون مزه داده. منم هی میگم بذار کم و کمتر بشم.

البته من خیلی کار دارم.

دیدی اخرین عکسمو که؟

گزارش#  

هنوز ورزش انجام ندادم معمولا شبا انجام میدم 

وزن فعلی 66 ،کالری مصرفی 1320،ورزش هم بخاطر مشکل زانویی که دارم فقط پیلاتس یا رقص  کار میکنم 

گروه آبی وزن اول 68 ...تاریخ شروع99/1/5........   66100........ 64700  ..........۶۳۹۵۰🙋به سوی باربی شدن هدف ۶۰😎 ..همه ی آدمهای موفق اون کاری رو کردن که هیچ کس دیگه ای حاضر نبود انجامش بده.
گزارش#   هنوز ورزش انجام ندادم معمولا شبا انجام میدم

سعی کن صبحا ورزش کنی.

صبحا چربیسوزیه. بعدظهرا عضله سوزی.

بعد انرژی میگیری تا شب

اره واقعا. کاهش بهمون مزه داده. منم هی میگم بذار کم و کمتر بشم. البته من خیلی کار دارم. دیدی اخرین ...

آره کمتربشیم خیالمون جمعه کناردوستان وراهنمایاشون خیلی عالی وراحت شده برامون خداروشکرکه هستن که هستید🙏🙏

آره گلم دیدم خیلیییییی عالی داری پیش میری انشاءالله که تاآخرش موفق پیش بری😍😍🙏🙏کاش منم ازاین عکساداشتم نگرفتم اصلأ ازچاقیام یدونه دارم بعدعیدبرم خونه باهمون بایدیکی واسه انگیزه بدرستم بزارم جلوچشمام که دیگه زیادنشم😂😂😂😂

سعی کن صبحا ورزش کنی. صبحا چربیسوزیه. بعدظهرا عضله سوزی. بعد انرژی میگیری تا شب

باشه عزیزم حتما

آره کمتربشیم خیالمون جمعه کناردوستان وراهنمایاشون خیلی عالی وراحت شده برامون خداروشکرکه هستن که هستی ...

قربونت برم عزیزم.

اره خیلی خوبه اینجور عکسا.

باید مث آیینه عبرت بذاریم جلو چشممون😂😂

ممنون دوستم😘😘😘تثبیت نمیخوام برم چون امکان اضاف شدن هست میخوام فعلآ ثابت بمونم😂😂ازبرگشت دوباره و ...

ثابت هم خانواده ی تثبیتععع خوو😂

پس همون کالاری معمولی را داشته باش و ورزش و فست هم نمیخواد .. چون نمیخواهی کاهش داشته باشی😊

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عشقی بخدامن باباربی بودن فاصله دارم به کمکت حالاحالااحتیاج دارم 😘😘😘😘خیلییییی هم ممنون که را ...

ورزش داشته باشی ، نه زیاد نمیشی گلم

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸