2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1838283 بازدید | 290067 پست
واي ببخشيد داشتم حرف ميزدم نفهميدم اصلا چي تايپ كردم😂😂😂😂 من ماهه اول رژيمم تي ار ايكس رفتم ولي ...

وای عزیزم 😂 منم میخاسم بعد عید برم تی ار ایکس خوبه بنظرت؟برم منم؟چقد کم کردی؟

چه خوب حلقه بلدی بزنی؟من بلد نیستم 

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
@بامدادخمار     @سمیه1396   عزیزان میشه منو راهنمایی کنیدمن الان میخوام وزنم فعل ...

سلام باربی نمونه ی من...

وای حالا وقته تثبیته..

هرچه قدرَم لاغر شی، تهش باید تثبیت شیی...

شما  همینجوری که تثبیتی، ورزشتَم  کن😂

کالاریت ضربدر  ۳۰ ، هفته ای ۱۰۰ تا شات کن...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب کاری کردی حقش بود😂😂😂😂😂😂

والااا....

احترام مِحترام براش نزاشتم،،   همشووو  از دَم .... 😂😂😂😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

صبحانه چای و دوتا خرما

ناهار یه قاشق عسل و نان 

میان وعده قهوه و شکلات تلخ

شام چای و ساقه طلایی

میان وعده بعد شام سیب و پرتقال

ورزش نداشتم متاسفانه

امروز ۵۰۰ تا خوردم فست بودم با اجازه الهه جون از فردا طبق گروه پیش میرم😍

وزن فعلی  ۶۸   وزن هدف ۵۸

وای عزیزم 😂 منم میخاسم بعد عید برم تی ار ایکس خوبه بنظرت؟برم منم؟چقد کم کردی؟ چه خوب حلقه بلدی بزن ...

تي ار ايكس خيلي خوبه منكه عاشقش شدم اگه از نظره كمرو زانو مشكل نداري برو خيلي خوبه

من چون وزنم خيلي بالا بود نسبت به قدم باشگاهم رفتم خيلي خوب كم كردم دو ماهه اول 

ماهه اول ٦ كيلو ماهه دومم ٦ كيلو

حلقه كه خيلي اسونو راحته تمرين كن

منم بلد نبودم تو باشگاه انقدر زدم تمرين كردم ياد گرفتم رفتم يكي خريدم 😅😅

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

سلام  منم از امروز اومدم

صبحانه  نان بربری ۳ کف دست وتخم  مرغ اب پز

میان وعده  خرما یک عدد

نهار برنج  شش ق غ کباب تابه ای دوتکه کوچک 

میان وعده پرتقال

شام  عدسی ۸ قاشق نان لواش  ۳ کف دست  ودوغ یک لیوان  یک بشقاب متوسط  سالاد فصل بدون سس

وشیر

من  شیر میدم  فعلا  وزنم ۷۸   هدف  فعلا  ۶۸   

ورزش  نیم ساعت حلقه  نیم ساعت  رقص و اپلکیش  که از گوشی دانلودکردم

ای دادبراسیری کزیادرفته باشدصیادرفته باشددردام مانده باشد
سلام شب بخیر.منم میخوام ازاین به بعدهمراهتون بشم.من تاپیکای قبل خوندم.خودمم رژیم گرفتم تاحالا۶.۵کیلو ...

امضای استارتر رو بخون عزیزم.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
سلام  منم از امروز اومدم صبحانه  نان بربری ۳ کف دست وتخم  مرغ اب پز میان وعده   ...

سلام خوش اومدی

موفق باشی.

گزارش# رو بخون 

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
سلام باربی نمونه ی من... وای حالا وقته تثبیته.. هرچه قدرَم لاغر شی، تهش باید تثبیت شیی... ...

سلام عشقی بخدامن باباربی بودن فاصله دارم به کمکت حالاحالااحتیاج دارم 😘😘😘😘خیلییییی هم ممنون که راهنمایی میکنی گلم😍خداخیرت بده😘

من میترسم برم تثبیت زیادبشم میخوام الان ثابت بمونم بعدعیددوباره یه هفته رژیم پری به قول بچه هابگیرم چون پیش مادرمم نذاشت ۳روزبیشتربگیرم غرمیزدضعیف میشی🙄به امیدخداقرنطینه تموم شددوباره میگیرم بعدش میرم تثبیت که اگه ۲کیلوبرگشت بشه جبران کرد الان بنظرت باهمون کالری سابق زیادنمیشم تابعدعید؟ 😍😘😘

گزارش#

ص..نان لواش۳۵گ..پنیر یک قوطی کبریت..گردو۵گ..خرما۱۰گ

میان وعده..برگه زردآلو۱۵گ

ن..دمی گوجه۲۰۰گ..ته دیگ برنج۵۰گ..کاهو و کلم بروکلی 

میان وعده عصر..شیر موز ۴۰۰گ

ش..کاچی خیلی کم شیرین ۴۰گ..نان لواش۲کف..بخاطر پریودی خوردم😋😋

آب ۱۰لیوان

کالری مصرفی..۱۱۸۴

کالری مجاز..۱۱۸۴

خداروشکر🤲

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍