2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836037 بازدید | 290067 پست

سلام علیکوم😓

من ورزشامو صبح رفتم 

کالری مصرفی تا الان ۱۰۰۰ تا 

شامم نخوردم نمیدونم چی بخورم اصلن برا خانواده هم هیچی نپختم گفتم سیب زمینی حپخلال کنم بزارم تو فر بپزه هم‌اونا بخورن  هم خودم 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
من از ١٧ مهر شروع كردم رژيمو عزيزم همچنان رژيمم

افرین خیلی خوب کم کردی من ۱۰۱.۹۰۰ بودم.الان شدم ۹۲ همچنان ادامه میدم میشه بگی روشت چیه ورزشات چیه؟😍🥰

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام علیکوم😓 من ورزشامو صبح رفتم  کالری مصرفی تا الان ۱۰۰۰ تا  شامم نخوردم نمیدونم چی ...

سلام عزیزم من هنو هیچی درست نکردم حالشو ندارم اصلا 

پری جون برا اب کردن شکم و پهلو ورزش چی کنم؟دراز نشست ب جای بخیه سزارینم خیلی فشار میاره بخیه هام بدجوری میسوزن 

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
سلام عزیزم من هنو هیچی درست نکردم حالشو ندارم اصلا  پری جون برا اب کردن شکم و پهلو ورزش چی کنم ...

اره منم حسشو ندارم 

پیادروی رقص اینا هم خوبه چون میگی بهت فشار میاد و میسوزه ک هرچی من بگم‌نمیتونی انجام بدی.

وزنت چنده؟

بهتره وزنتو بیاری پایین بعد چالشای شکمو انجام بدی 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

@بامدادخمار سلام عزیزممم مرسی ک دوباره تاپیک و راه انداختی،ببخشید ی سوال داشتم؟کالری روزانه بدون فست ک وزنت کم هم بشه میشه وزن ضبدر بیست منهای دویست؟

اینجوری واسه من میشه روزی1700کالری ولی شما بهم گفتی ۱۶۰۰کالری مصرف کنم حالا کدوم و انجام بدم؟

ورزشم نمیکنم

هیچ وقت زورم ب زور دنیا نرسیده پس خودم و زدم ب دیوونگی:))

افرین خیلی خوب کم کردی من ۱۰۱.۹۰۰ بودم.الان شدم ۹۲ همچنان ادامه میدم میشه بگی روشت چیه ورزشات چیه؟😍 ...

من با همين روش تاپيك كم كردم عزيزم

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

گزارش#  

صبحانه:شير با دوتا بيسكوييت جوين

ميان وعده:پرتقال سيب

ناهار:تن ماهي تخم مرغ+يه تيكه تهچين

عصرونه:كيك خودم پز با چاي+پرتقال سيب موز

شام:گوشت چرخ كرده+بربري ٣٠ گرم

كالري مصرفي:١٣٠٠ مجاز

نيم ساعتم حلقه زدم

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
اخه من انگاری الهه جون واسه منو منهای300کردن  چون من96کیلوم ضبدر20میشه 1900بعد ب من گفتن 1600ب ...

ن عزیزم فرمولش همینه. 

وزنت ک کم بشه کالریت هم میاد پایین یواش یواش.

هر 5کیلو ک کم کردی باز فرمول کالری مجازتو حساب میکنی.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
اره منم حسشو ندارم  پیادروی رقص اینا هم خوبه چون میگی بهت فشار میاد و میسوزه ک هرچی من بگم‌نمی ...

وزنم ۱۰۱.۹۰۰بود الان۹۲ شدم همچنانن تو رژیمم.

خب الان ینی هیچراهی نیس پهلوهام اب شه؟ی ورزشه و حرکته سبک 

هرروز نیم الی یک ساعت ک میرقصم بعد عبدم انشالله هوا خوب شه میرم پیاده روی

من با همين روش تاپيك كم كردم عزيزم

😃باتشکر مختصر مفید 

خب ورزشات چیه 😏کامل راهنمایی کن دیگ خواهر

اخه من انگاری الهه جون واسه منو منهای300کردن  چون من96کیلوم ضبدر20میشه 1900بعد ب من گفتن 1600ب ...

باید 1720 تا بخوری.

اگه 96هستی

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
😃باتشکر مختصر مفید  خب ورزشات چیه 😏کامل راهنمایی کن دیگ خواهر

واي ببخشيد داشتم حرف ميزدم نفهميدم اصلا چي تايپ كردم😂😂😂😂

من ماهه اول رژيمم تي ار ايكس رفتم ولي بخاطر مشكل كمر دردم كمرم گرفت جونم برات بگه خواهر دو هفته خوابيدم تا خوب شم😁😁

بعدش خوب شدم ايروبيك رفتم تا قبل همين كرونا

البتع ايروبيكي كه ميرفتم فقط چربي سوزي نبود قدرتي ام كار ميكرد 

هر روز ميرفتم

جديدا هم شروع كردم حلقه ميزنم

گزارش#  

سلام

صبحانه:نان سنگک،پنیر،گردو

میان وعده:سیب

ناهار:۴قاشق باقالی پلو و ۱۰۰گرم گوشت 

عصرانه:پسته

شام:بیسکوییت ساقه طلایی و شیر

جمعا ۱۲۰۰ کالری

نیم ساعت حلقه

وزن اولیه۶۵ وزن دلخواه ۵۵

💙شب شراب نیرزد به بامداد خمار