2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1838172 بازدید | 290067 پست
این رژیم منو یاد کانادایی میندازه😁البته با این تفاوت که میوه داره😋😍😍😍 یعنی ۷کیلو کم بشم همتونو ...

بعد بیا نتیجه رو اعلام‌بکون😀

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

گزارش پروتئین

ص:یک تخم مرغ اپز+چای+یک خرما(شرمندتون رنگ و روم شدیدن زرد شده و مث جنازه ها شدم همسرم مجبورم میکنه روزی ی خرما رو بخورم حتما وگرنه نمیزاره رژیم باشم)

میانوعده سیب

نهار ۵۰ گرم گوشت گوسفند با یک خیار و یک گوجه و یک فنجون اب کرفس(بازم رو ب دیوار سالاد اصلا نمیتونم بخورم بجاش فقط گوجه خیارو میخورم با دوبرگ کاهو)درسته عایا؟؟؟

عصر نصف موز

شام ۷ تا پاچین کبابی تا جاییم ک تونستم پوستاشو کندم 

ورزش نیم ساعت پیاده روی ۲۰ دقیقه شکم پهلو

@kiarash_mami  

امروز زیاد دقیق نبودم چون از صب تا الان مهمون بودم جایی

میشه لطفا واسه پیدا کردن کار ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم( با کار باهم شدیم جن و بسم الله)😔ممنون خواهر گلم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خب اگه از کالریمون زد بالا چیه،؟اگه گوشت با مرغ رو آبپز کنیم آبش رو هم بخوریم اشکالی داره؟ @بامدادخ ...

فک کنم الهه گفت آبش رو نخوریم. ایراد نداره بزنه بالا.فقط زیااادی دیگه نشه.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

دوستان عزیز ببخشید من شکم دارم و میخوام بیشتر ورزش برای شکم باشه انجام بدم.صفحه ورزش را خوندم ولی به خدا بازم نفهمیدم.🙈🙈🙈🙈

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃
دوستان عزیز ببخشید من شکم دارم و میخوام بیشتر ورزش برای شکم باشه انجام بدم.صفحه ورزش را خوندم ولی به ...

دراز نشست برو.

پلانک برو

اپ ورزشی دانلود کن 

کلا ورزشهایی انجام بده که شکمت و پهلوت درگیر بشه

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
سلام سمیه جون صبحانه👇 تخم مرغ ابپز‌۱دونه ۱فنجون چایی میان وعده ۱سیب ناهار👇 نان سبوس دار۲۰گرم+ ...

نگو‌که رژیم پروتیینی؟؟؟؟

نون، ماست، نارنگی، پرتقال🤔

ورزشات عالیییی بود👌👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
بامدادخمار        @سمیه1396        صبحانه : دوتا تخم مرغ ...

گلم شما گروه سبز هستید؟تازه عضو شدید؟؟؟

امضات را زدی ابی؟؟

با سرگروهت هماهنگ شدی که اومدی سبز؟؟؟

باید سرگروهت شما را برام تک‌کنه....😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
بامدادخمار        @سمیه1396        صبحانه : دوتا تخم مرغ ...

گلم شما گروه سبز هستید؟تازه عضو شدید؟؟؟

امضات را زدی ابی؟؟

با سرگروهت هماهنگ شدی که اومدی سبز؟؟؟

باید سرگروهت شما را برام تک‌کنه....😉

تشنگیت  ربطی به رژیم پروتیین نداره... در‌ کل باید اب زیاد بخوری..

سعی کن ناهار و  شامت مث هم نباشه😉

@سمیه1396   گزارش# ص..نان لواش ۲۵گ..پنیر ۱۵گ..خرما ۱عدد میان وعده..سیب۱۰۰گ.. ن ...

عالی هستی دختر👏👏👏👏👏

نمیدونم چرا؟ولی این سردردو فک کنم چون کربو خیلی ناچیز دریافت کردم گرفتم  آبلیمو ارن زدم

نکنه اب کرفس را از یه فنجون بیشتر خوردی؟؟

سلام بچه ها

خوبین؟ 

خیلی میبینم. تو. پیاما میگین مهمون بودم

مهمون داشتم

توروخدا جایی نرید، کسیم خونتون راه ندید

این بیماری شوخی بردار نیست

هرکس ناقل بیماری هم باشه تا 2 هفته نه خودش میدونه نه اطرافیانش و تو این مدت میتونه بقیه رو هم آلوده کنه. 

یه مدته تحمل کنید توروخدا

به خاطر خودتون، عزیزاتون

الان وضع مازندران خیلی وخیمه

چرا؟ 

چون از بس جدی نگرفتن پاشدن مثل احمقا اومدن سفر

من که نمیبخشمشون

حق الناس گردنشون بمونه تا آخر عمرشون

بزاریم. زودتر تمو شه این ماجرای کوفتی