2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1838138 بازدید | 290067 پست

گزارش#  

ص تخم مرغ ابپز ۳کف لواش چای ۱۰ گرم پنیر

ناهارعدس پلو ۹ق سالاد شیرازی و ماست و خیار

شام الویه ۳ق(اخرین سالاد الویه ام تا یه هفته😁)

میان وعده هویج.چای.خرما.گردو.کشمش.پرتقال.موز

اب ۶لیوان

ورزش نیم ساعت رقصیدم.۱۰مین حلقه زدم.

مجاز ۱۷۶۰

مصرفی ۱۷۰۰

@عروسترکم  

کشف نکردن روی یکی ازمایش کردن نتیجه مثبت داشته  گفتم داروی رماتیسمه که

نهه منظورم اینه که  روی اخبار نوشته داروی کرونا ساخته شد... به خاطر همین میگم، ساخته نشده، از قبل بوده....☺️

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

الهه جون میگم من تا کی کالری تثبیت + ۵۰۰ تا کالری اضافه بخورم؟ @بامدادخمار    

بنظرم رژیم نباش اصلا یا حداقل به جای ۵۰۰ بیشتر مصرف کن 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
فعلا بگیرید تثبیتشو هم میگم بعدا 

الهه من از نظر روحی و جسمی اماده پروتیین نیسم خیلییی دلم میخاد شروع کنم ولی خونه تکونی دارم میکنم خواب دخترم بهم ریختس کم خوابم تازه صب ۹ ۱۰ میگیرم بخابم تا ظهر

میترسم بگیرم ی چیزیم بشه دلم میخاد بگیرم خیلییی.

بنظرت ب خودم انرژی مثبت بدم لا ب لای خونه تکونی بگیرم میشه؟؟

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
نفس خیلی خوبه ولی به آوا نمیاد رها و هانا هم جزء لیست منتخبم هستن😂😂

آلما، آنا، دلسا، آیه، 

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
نع 😈 با اب سرررد قاطی کن  دماغتو بگیر سر بکش

باشه 😞 یه جوری قورتش میدم همون با آب قاطی میکنم😧 

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪

گزارش#  

ص:نان+نیمرو+چای+خرما

ن:بلغورجو وعدس+ماست+کاهو

میانوعده:توت فرنگی+سیب+کیوی+نخودچی+شیر+عسل

ش:نان خشک+پنیر

آب:۱۰لیوان😑

مصرفی۱۴۰۰😋

ورزش:رقص+چالش شکم

شرمنده زیبا جون انشالله ازشنبه پرانرژی تر ورزشم را دوباره شروع میکنم 🥴🤕(داغونم یعنی اصلا نمیفهمم چم شده اصلااااا حس ندارم ورزش کنم بدونه انرژی شده بدنم 😩😩همه ش بدنم ضعف داره وکوفته وله شده س🥵)مولتی و زینک هم میخورم.خرما هم‌روزی ۳یا۵تامیخورم بازنمیدونم‌سردیم میشه چی میشه😓😓😓

@kiarash_mami    

@ati_hami    

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
بنظرم رژیم نباش اصلا یا حداقل به جای ۵۰۰ بیشتر مصرف کن 

چاق نمیشم به نظرت؟تاالان فقط ۱ کیلو اضاف کردم...نمیدونم چقدر بیشتر بخورم چون سر آوا خیلی چاق شدم حوصله دردسر بعدشو ندارم..البته الانم از چیزای مقوی نمیزنما...میخورم چیزای مقدی رو...

چند کالری اضاف کنم؟

نفس خیلی خوبه ولی به آوا نمیاد رها و هانا هم جزء لیست منتخبم هستن😂😂

اسم دخترت آوا ست؟

حالا واسه نی نی کوچولوت میخوایی؟

بزار ترانه. خدا بهم دختر نداد وگرنه دوست داشتم بزارم ترانه و اوا.😍

نغمه.ملودی.

کشف نکردن روی یکی ازمایش کردن نتیجه مثبت داشته  گفتم داروی رماتیسمه که

فقط خوب کنع.. اصلا شربت سرفه می خواد باشه😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اسم دخترت آوا ست؟ حالا واسه نی نی کوچولوت میخوایی؟ بزار ترانه. خدا بهم دختر نداد وگرنه دوست داشتم ...

آره عزیزم اسمش آوا..

والله یه لیست بلند بالا نوشتم ببینم تهش چی میشه😑😑انشالله خدا یه دختر نااااز بهت بده😍

الهه من از نظر روحی و جسمی اماده پروتیین نیسم خیلییی دلم میخاد شروع کنم ولی خونه تکونی دارم میکنم خو ...

نه بنظرم نگیر الان 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار