2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1837941 بازدید | 290067 پست
اب كرفس خيلي خوبه  اصلا فقط براي رژيم نيس ك؟؟؟ بدن رو شستشو ميده من اگه اينجور چيزا بخورم بف ...

واقعااا چه خوب

👌🏻👌🏻

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
پروتئین @mediiisaa     @لاویا     @بانوباران     @خانومی_8 ...

ممنون عزیزم خوندم

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سلام عزیزم خوبی محیا چهار دست و پا میره دیگه؟

سلام شکوه جونم خوبی عزیزدلم؟؟😍😍

نه هنوز😕😕تازه یکم چهاردست و پا میشه فقط.

از کی باید برن ۴دست و پا؟؟یادم نیس امیرو😕

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
پروتئین @mediiisaa     @لاویا     @بانوباران     @خانومی_8 ...

گزارش#  

صبحانه سیب و دارچین 

میان وعده یه کیوی و چای دارچین ویه خرما

ناهار کاهو 3برگ و تخم مرغ آب پز و یه گوجه و 5تا زیتون

میان وعده یه پرتقال ویه لیمو شیرین وچای دارچین و عسل 

شام یه ملاقه سوپ مرغ  و یه پیش دستی سبزی خوردن

کالری مصرفی 700

ورزش ها 100تا پروانه ودرازنشست 100 و شنای دیوار 100 و چالش شکم وپهلو انجام شد

10لیوان آب خورده شد

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
آره دیگه ولی سرویس شدماااااا میریم تو دسشویی هرکاری میکنه جز توجه به جیش اصن تمرکز نمیکنه جیش کنه😂 ...

عزیزدلم😍😍پس فک نمیکنم زیاد اذیت کنه دیگه درست و حسابی میفهمه 😍

وای من دور و بریام همه زیر دو سال و نیم برداشتن دهن منو سرویس کردن از بس میگن هنوز پوشکش میکنی،؟؟فلان؟؟

به شما چه آخه مگه شما پول پوشکشو میدین😭😭

وای فرخنده،ینی من با وجود محیا،میتونم امیرو بردارم از جیش؟؟؟خیلی ناامیدم خیلی😭😭😭

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
سلام شکوه جونم خوبی عزیزدلم؟؟😍😍 نه هنوز😕😕تازه یکم چهاردست و پا میشه فقط. از کی باید برن ۴دست و ...

الان هشت ماهشه؟

دیگه از ماه دیگه ایشالا الان میشینه دیگه؟

امیر دیگه به خواهرش عادت کرده؟

داشتم به زیبا میگفتم تو اقبال ما کیون شستن نوشتن تا از این راحت میشیم خدا یکی دیگه میزاره تو دامنمون

گفتم بیچاره مرضیه که همش باید دستش بند شستن باشه.

اره دقیقا😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅 بیچاره مرضیه که همزمان دو تا کیون داره بشوره😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

شکوه بخدا بیچاره شدم دارم عذاب مبکشم😞😞

الان هشت ماهشه؟ دیگه از ماه دیگه ایشالا الان میشینه دیگه؟ امیر دیگه به خواهرش عادت کرده؟ داشتم به ...

8 ماهش پر  نشده هنوز. 

اره دیگه تقریبا مستقل میشینه،اما بازم اگه بخوام برم از پیشش یه بالشتی پتویی چیزی میذارم دورش

اره خیلی دوسش داره شکوه😍جونشون بهم بسته س😍😍یه خورده اذیت کوچولو هس گاهی،اما از سر بچگی و بازی.

اما خیلی سخته شکوه😞😞خیلی خسته کننده س.

شکوه ،ینی من میتونم با وجود محیا،امیرو از پوشک بگیرم؟؟الان نه.کلا میگم.مثلا یکی دوماه دیگه

نمیتونم شکوه😭😭محیا نمیذاره😭😭😭

اره کیووونی میشه بیچاره🤣🤣🤣 @مامی_خوشگل    

خخخ شدم دیگه😔😔

زیبا

دلم میخواد رژیم پروتئین رو بگیرم😢😢

بگیرم زیبا؟؟؟

8 ماهش پر  نشده هنوز.  اره دیگه تقریبا مستقل میشینه،اما بازم اگه بخوام برم از پیشش یه بال ...

ای جونم عزیزم خیرشونا ببینی مرضیه جونم

اره عزیزم میتونی چرا نتونی خدا خودش بهت کمک میکنه فدات بشم