2777
2789
عنوان

پزشکی تعهدی

46 بازدید | 15 پست

کسی اطلاع داره ازش؟خیلی ازش بد میگن من بین روزانه شهر دور و تعهدی مشهد مرددم کدومو بزنم با این که برم شهر دور مشکلی ندارم ولی میخام بدونم واقعا پزشکی تعهدی همینقدر که ازش بد میگن بده؟

تعهدی چجوریه؟

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا نمیدونم

فرق خاصی با بقیه ندارن فقط تعهد خدمت دارن که حدود ۱۱ ساله فککنم، تو این ۱۱ سال میشه برای تخصص خوند و مطب زد فککنم

بستگی به دانشگاهش داره که تعهد زده چقدر بعضیا شاید بیشترن

ولی خب مناطق محروم حقوق پزشک عمومی بیشتره فککنم

بهرحال پزشک تعهدی پزشکه دیگه، کاری به حرف اینو اون نداشته باش

من بودم میرفتم راستش

اگه علاقه ای نداری که تا چندییییین سال برا دولت کار کنی و بدون اعتراض برو

شهر خودمم مشهده

اینطور که من شنیدم باید ۱ و نیم تا سه سال) حالا تو خود دفترچه انتخاب رشته نوشته شرایطش رو( باید براشون کار کنی

تا تعهدت تموم نشده نمیتونی ادامه تحصیل بدی، مدرکت رو هم بهت نمیدن که بخوای جای دیگه هم کار کنی

آب و هوای داغون شهر دور ندیدن خانوادت تا هر سه چهار ماه

هر کدوم از دوستای من رفتن خوابگاه راضین، اتفاقا اونایی که شهر خودمون درس میخونن پشیمونن که چرا نرفتن یه شهر دیگه، مشهدی هم قطب کرمان و سیستانی، اگه استان کرمان قبول شدی حتما برو به نظرم خوبه

بنظر من تعهد اگه قصد مهاجرت نداشته باشی خوبه ، چون شما توی اون چند سالی که کار میکنی هم درآمد داری،هم مریض زیاد میبینی و کاملا یه پزشک قهار میشی و بعد برای آزمون تخصص ، به واسطه ی اینکه خیلی مریض دیدی توی دوران خدمتت ، نمرهی خوبی هم میاری و راحت قبول میشی .