2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1837815 بازدید | 290067 پست
اخه هدفتو زدی 52. زیاد لاغر نشدی؟ بنظرم بسه دیگه. عسک نداری بدی؟😆

عسک که ندارم😁😁😁

همه ام میگن بسه ولی میخوام اگه باردارشدم خیلی وزنم زیاد نشه آره هدفمو یادم رفته تغییر بدم

❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عسک که ندارم😁😁😁 همه ام میگن بسه ولی میخوام اگه باردارشدم خیلی وزنم زیاد نشه آره هدفمو یادم رفته ...

آخی.ایشالا عزیزم.

لاغری بهمون مزه داده. دیگه ولکن نیستیم. یکی نیس دستمون رو بگیره بگه بسسسسسه😂😂😂😂

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
آخی.ایشالا عزیزم. لاغری بهمون مزه داده. دیگه ولکن نیستیم. یکی نیس دستمون رو بگیره بگه بسسسسسه😂😂😂 ...

ممنون عزیییزم

من که شوهرم میگه بسه دیگه داری محومیشی😁 ولی منم گفتم تاعید بیشتر نمیگیرم برا همین رو رژیم پروتئین حساب کردم که هم به هدفم برسم هم حرف شوهرمو گوش داده باشم😁

❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️
ممنون عزیییزم من که شوهرم میگه بسه دیگه داری محومیشی😁 ولی منم گفتم تاعید بیشتر نمیگیرم برا همین رو ...

منم بابام هی میگه بسه.نصف شدی.

ولی شوهرم تااااازه امشب بعداز 19کیلو کاهش میگه لاغر شدی.😂😂😂.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
مهدیه ام گلم اره مرد تو خونه خیلیییی بده😑 خداصبرم بده اخر هفته کارش تموم میشه گفت دیگه کاراما بعد ...

آره میدونم حواسم پرت بود یک لحظه سمیه نوشتم ببشید☺️😉آخ آخ چه بد پیشاپیش خسته نباشی خدا صبرت بده خواهررر 😉

گروه طلایی🌺تثبیت🌺حس بعد از موفقیت را با هیچ چیزی نمیتوان عوض کرد😍
ان شاالله💪💪💪💪 منتظر برگشت پر قدرتت هستیم😁

همچییین پرقدرت برمیگردم 👊👊👊👊دست کروناییی دادم🤛🤛🤛🤛 

دیدین اینجوری  دست میدن خوب خل و چل ا ویروس همه طوره منتقل میشه بازم با تماس پوست 😳عقل که نیست جان در عذاب ست

گروه طلایی🌺تثبیت🌺حس بعد از موفقیت را با هیچ چیزی نمیتوان عوض کرد😍
من که همش خونه بودم این چندوقت شوهرمم خریدای بیرونو انجام میداد فقط ولی بدبختی این بود واحد کنارخونه ...

عزیزدلم،، شوهرت تو این اوضاع واقعا باید رعایت کنه،، باهاش حرف بزن،، 

به حکمتش دل بسپار 🌿
عالیه👌👌👌

سلام عزیزم گزارش 

صبحانه،چای ،شیرینی،خرما۱۸۲ کالری

ناهار،ماکارانی،سالاد فصل فراووون۳۴۱ کالری

شام،قورمه سبزی ۳ق کته ۵ق سالاد ماست۲۱۶ کالری

میان وعده سیب پرتقال،خرما چای۱۳۹ کالری

مصرفی ۹۰۰ کالری مجاز ۱۰۰۰ تا آب ۸لیوان ورزش نداشتم

خدایا شکرت که بلاخره انتظار به سر اومد و نی نی خوشگلمو گذاشتی بیاد تو دل مامانش😊👶❤برا سلامت بدنیا امدن نی نیم یه دونه صلوات میفرستی.قبل بارداری تو گروه تثبیتی ها 😇وزن 54،بعد بارداری احتمالا گروه قرمز😢
ابت چقدر کمهههه...🤨 کادو چی دادی؟؟؟ راستی سحری را اگه دم اذان صبح  یا بعد نصفه شب، میخ ...

یادم میشه آب بخورم

کادو، جوووووووووراب، کتاب، سررسید، پول نقد

آره سحر خوردم و کالری و برای فردا حساب کردم

ممنون عزیزم

خواستن توانستن است. چالش رژیم :شروع 63.5، پایان چالش 53.6، ممنون از کمک دوستان گروه بامدادخمار، ممنون از بامدادخمار عزیز بابت برنامه رژیم عالیشون که به رایگان و بدون منت دراختیار همه گذاشتند، لینک گروه بامدادخمار عزیز

گزارش#

@سمیه1396

سلام خانومی

صبحانه:100گ کیک خامه ای خونگی، 2خرما

نهار:2خرما، 5ق پلو، 2.5 خورش کرفس، 47گ ته دیگ سیب زمینی و برنج

میان وعده:لیمو شیرین، کمپوت سیب خونگی، 2خرما

شام:23گ تافتون، 47گ کوکو سیب زمینی، سس کچاپ، گوجه

مجاز 1066.      جمعا 1069

اب 6 لیوان، ورزش هم نداشتم

نمیدونم چرا حالم خوب نیست

نمیدونم شاید افسردگی پس از رژیم گرفتم😂، شاید افسردگی قبل بارداری گرفتم😂، یا شاید افسردگی کرونایی گرفتم😂 از خونه نشینی🧟‍♀️

نمیدونم... 

خواستن توانستن است. چالش رژیم :شروع 63.5، پایان چالش 53.6، ممنون از کمک دوستان گروه بامدادخمار، ممنون از بامدادخمار عزیز بابت برنامه رژیم عالیشون که به رایگان و بدون منت دراختیار همه گذاشتند، لینک گروه بامدادخمار عزیز
عزیزم عالیه👌😍😍😍😍

ممنونم عشقم 😘

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪