2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1837790 بازدید | 290067 پست
گزارش#   ص:نان+تخم مرغ ابپز+چای+خرما ن:گوشت کوبیده+نان😓😓+ترشی😌 میانوعده:چای +خرما+سیب+کی ...

چقدر سمنو ميخوري خواهر😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
دورت بگردم مینا جونی چرا یکم نمیگی سبک بشی آجی جونم. بقران مینا بغض کردم از ناراحتیت😢

خدا نکنه شکوه

چی بگم اخه

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

@kiarash_mami  

گزارش#  

سلام عزیزدلم خوبی،، دلم برات تنگ شده، این چندروز خیلی کار دارم فقط میام گزارش میدم و میرم😘😘😘

صبحانه ۳۰گرم نان خشک😅، نصف قاشق عسل، نصف قاشق خامه عسلی، یه کوچولو مربا آلبالو، ۳گردو

میانوعده کاهو، هویج

ناهار ۴قاشق سالاد شیرازی، ۲قاشق ماست موسیر، نصف نارنج، ۷قاشق کلم پلو با گوشت چرخ کرده

میانوعده ۷۰ گرم موز، ۷۰گرم پرتقال، دمنوش، ۶گرم شکلات تلخ، ۲۰گرم شکلات اسنیکرز تلخ

شام ب احتمال زیاد خوراک لوبیا

آب ۸لیوان

مجاز بدون فست ۱۲۲۲، تا الان ۸۵۰، ک با شام پر میشه

ورزش نیم ساعت پیاده روی، یکم رقص، درازنشست ۳۰تا،،۳۰تا اسکوات،،،، حرکت دست و بازو رو نتونستم برم چون دستم آسیب دیده هنوز خوب نشده یه دستی کارام رو انجام میدم

به حکمتش دل بسپار 🌿
@عروسترکم   دستور رژیم پروتیین رو گذاشتین؟

اره عزیزم‌تگت هم کرده بودم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

گزارش#  

ص:خامه ۳۰ گرم+نان سنگک ۴۲ گرم

ناهار:آش کشک بادمجون۳ ملاقه(بدون نان)

م و:چای سبز دارچینی ۱ لیوان+خرما ۲ عدد+بیسکویت ساده ۲ عدد+۴ ق شله زرد+سیب ۱ عدد+پرتقال نصف عدد+موز نصف عدد

شام:۲ عدد تخم مرغ آبپز+۱ عدد گوجه

کالری دریافتی ۱۷۴۰

آب فعلا ۴ لیوان به ۷ میرسونم

ورزش هم انجام شد هم هوازی و هم قدرتی

@بامدادخمار  

@عروسترکم  

وزن شروع۱۱۱❤ وزن فعلی ۹۹😍قد ۱۵۷ ❤وزن هدف ۶۵❤به یاری خدا من هدفم میرسم ❤تارخ شروع ۹۸/۹/۱۷
چقدر سمنو ميخوري خواهر😂😂😂😂😂😂😂😂😂

همینو بگو خودمم دیگ حالم داره بدمیشه والا🥴🥴

تموم بشه راحت بشم اخه هم مفیده هم سیر کننده هم کالریش متعادل😝😝

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
گزارش#   ص:خامه ۳۰ گرم+نان سنگک ۴۲ گرم ناهار:آش کشک بادمجون۳ ملاقه(بدون نان) م و:چای سبز دا ...

عالیه عزیزم

بعله مصرف کربوت بالا بود اوکی... حسابی با ورزش امروز بترکون💪💪💪💪

#گزارش
ص یه فنجون شیرقهوه و ساقه
ن سوپ جو سه ملاقه
م و پرتقال سیب کیوی
ش سه کف بربری نصف ق کره و نصف ق عسل و یه فنجون شیر
ورزش یک ساعت و 45 مین رقصیدم
کالری مجازم 1100 کالری مصرفی 1057
آب هم فراااووون

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍

@بامدادخمار‍ 

الهه جون پولیپ چیه باعث چاقی میشه؟

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
همینو بگو خودمم دیگ حالم داره بدمیشه والا🥴🥴 تموم بشه راحت بشم اخه هم مفیده هم سیر کننده هم کالریش ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

@kiarash_mami  

گزارش
ناشتا آب ولرم لیموترش
صبحانه 30 گ لواش.. 35 گ پنیر... 8 گ گردو یه خرما با چای سبز
ناهار 180 گ کباب لقمه 70 درصد تو تابه بدون روغن سرخ شده با کلی کاهو لقمه گرفتم..9 گ کچاپ
شام 100 گرم شامی با یدونه خیارشور
میان وعده 30 گ پسته... 10 گ بادام... 60 گ موز... 600 گرم آب پرتقال 😅..35 گ همون نونه که خودم درست کردم 😆 15 گ لواشک
ورزش یک ربع رقص تند ... ده مین قدرتی ران
کالری مجاز 1500....دریافتی 1500

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖