2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836030 بازدید | 290067 پست
عزیزم تثبیتش یکهفته س و مثل رژیم کالری شماریه ولی باید کربوهیدرتتون رو کم کم وارد رژیم کنید و ا ...

عزیزم پروتئینه تثبیت اگر با مرغ و تخم مرع اوکی میشه لطفا دستور پروتئین رو بده امروز ک ایشالله از فردا شروع کنم چون سه شنبه میرم ایشالله تا اون موقع رژیمم تموم شده باشه 😘😘

میشه لطفا واسه پیدا کردن کار ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم( با کار باهم شدیم جن و بسم الله)😔ممنون خواهر گلم

مرسی که میفهمیم زیبا،مرسی که درک میکنی بیخیال نمیشم،کالری شماری رو ادامه میدم تثبیت.زیاد نکنم حداقل ...

مرضیه جون برای تثبیت نری 2000کالری بخوریا چاق میشیا 

هر هفته کالریتو 100 تا 150 تا زیاد کن اروم اروم که دوباره چاق نشی .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره درسته ن دیگه فست بین ۷۰۰ تا ۸۰۰ بخاطر این کرونای لعنتی ک سیستم ایمنیتون صعیف نشه تو طول رژیم💙

باشه عشقم ممنون

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
مرضیه جون برای تثبیت نری 2000کالری بخوریا چاق میشیا  هر هفته کالریتو 100 تا 150 تا زیاد کن ارو ...

ای وااای شکوه خوب شد گفتی😑😑مرسی عزیزم اصن حواسم به اینش نبود

راستی وزن ضرب در ۳۰ کالری تثبیته؟؟

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
باورت میشه اصلا عکس نگرفتم . کیکم خیلی خوب پف کردا ولی اخر کار یهو تو فر وسطش گود شد خیلی اعصابم خو ...

ظرف خامه رو میذاشتی تو کاسه یخ دوباره هم میزدی با دور کند یهو زیادش میکردی

اینو یه جا خوندم وگرنه تجربه نکردم خودم

میدونم ادم این زحمت میکشه یهو یه جاش خراب شه عصابش خوردمبشه😥😑

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
هفته قبل باز نمیشد نی نی سایت برام گفتم بهت. بعد گفتم رسیدم به هدفم میرم تثبیت. هفته قبلم وزن کردم ش ...

اوههه .. يادم اومد

چقدرخوب كم كردي👌👌👌👌👏

كالاري تثبيت را يهوو نخور

هفته اي ١٠٠ تا ، ١٠٠ تا اضاف كن گلم

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
من الان این دیدم😢مثله اینکه چاره ای جزریکانداریم😓

اره میگم که😑 فعلا سرطان بگیریم شانس زنده موندنمون بالاتر از کروناست😖

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلام عزیزم  من اون هفته وزن نکردم چون بیرون نمیرم این هفته هم پری شدم  راستش انگیزه ندا ...

اخههه.... 

چرا بي انگيزه گلم...؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@تو_همین_روزهایی     @پناه۶

سلام عزیزم

من از تایپیک اومدم بیرون 

موفق باشی ❤❤

الانم که با این اوضاع مریضی میگن رژیم نگیرید فقط رعایت.

آدما مثل روزهاشونن ، برای شناختشون باید روزهاشون رو دید .....