2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1837717 بازدید | 290067 پست
فدای تو حتما میتونی عزیزم حتما😍😍😍😍😍😍😍😍👏👏👏👏👏

عزیزم رنگ پروفایلمو از کجا بردارم عوض کنم

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪

الان باید کالری مصرفی چقدر باشه عزیزم😍

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

@عروسترکم گزارش#  

کالری دریافتی ۱۷۵۰ مجاز۱۸۲۰

یه کمم پیاده روی کردم بیشتر نرسیدم ورزش کنم راستی نزدیک پریودمه ولی وزن کردم ۲۰۰ گرم کم کردم ولی فکر مبکنم بیشتر کم کردم ولی بخاطر پریودم نشون نداد

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

گزارش#  

صبحانه نون لواش دوکفه دست و دوشاب خرمالو یه قاشق و چای دارچین ویه گردو

میان وعده پرتقال و چای سبز و یه خرما و یه کیوی

ناهار چهار قاشق برنج و نصف کفه دست سینه مرغ و زیتون 5عدد و نصف پیش دستی سبزی خوردن

میان وعده پسته وبادام هندی و زمینی و درختی هرکدام 5عدد و چای دارچین و یه قاشق عسل و یه سیب

شام تخم مرغ آب پز و سه برگ کاهو و یه گوجه

کالری مصرفی 1100

ورزش ها 100تا پروانه و 100تا طناب و چالش شکم وپهلو انجام شد 

9لیوان آب خورده شد

برو صفحه اول هست دیگه

مرسی عشقم

اره گلم تا عید را باش... بعدش شما را به خیر و ما را به سلامت😅😅😅 بعدش تثبیت ولی ورزش باید داشته ...

مرسی عزیزم دلکن نمیشم ازت بخدا کاش الهه جون یه گروه درس کنه برا تثبیتیا و بازم شما سرگروه ما باشی 😍💃💃

@بامدادخمار‍

نه من تا آخر عمرم دیگه رژیمم حتی اگه بخام دوباره حامله بشم..

ورزشم الان واقعا نمی رسم وگرنه خودم خیلی ورزش رو دوست دارم..اصلا بخاطر همین میگم تا عید نمیرم تثبیت چون تثبیت باید ورزش زیاد داشته باشی..پس همینکار که شما گفتیو میکنم ممنونم عزیزم 😘💐

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
انشالله...ولی چشمم آب نمیخوره

عزیزم شاید کارایی که من گفتم ساده بنظر بیاد ولی واقعا کاربردیه تا حالا چند نفر که اصلا نمیتونستن بچه هاشون رو از پوشک بگیرن با همین روش تونستن...در ضمن اگه واقعا تصمیم گرفتی بچه رو از پوشک بگیری پس حتی اگه شده مجبور هم شدی دیگه پوشکش نکن حتی یبار چون گیج میشه بچه و کارت خیلی سخت میشه همش بهش بگو اگه تا شب چند  بار تو توالت جیش کنی جایزه داری خیلی تاثیر گذاره..شبم یه مثلا برچسبی چیزی بهش جایزه بده تا بچسبونه به دیوار توالت   

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
یچیز دیگ مهدیه جون واسه وسطش را ک میخوایی باز کنی خامه کشی و موز و گردو بزاری هم اول با نوک چاقی اره ...

وای ارههههههههه چه نکته خوبی مرسی گلم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
اصن دااااغون این کارا فقط از یه زن برمیاد شوهرمم میگه به این میگن زن زندگی😨😨😨

پعَ🤣🤣

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
نوش جوووونت دستتم درد نکنه🌷🌷🌷🌷

قربونت عزیزمممم خوبیش خوشمزگیش بود فقطططط

عزیزم برای کاهش ۷.تا ۸ کیلو هست ک با تمام رعایت کردن و نداشتن عوامل کاهش نداشتن بازم وزنشون کم نمیشه ...

من تو دوره شیردهی هستم می تونم بگیرم زیبا جون تا الان 8 کیلو کم کردم ام 3 هفته هست همین مونده

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

گزارش#  

ص: نان سنگک+پنیر+چای و قند

ن: پلوکته+قیمه+سبزی 

م و: پرتقال

ش: املت+نان+تخمه

چالش آب💙 10 لیوان

چالش فست فود ونوشابه💙

چالش زیبایی💙آلوورا+وازلین مژه ابرو

کالری مجاز        1200

کالری مصرفی     1207

@kiarash_mami  

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..