2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835998 بازدید | 290067 پست

گزارش#  

@kiarash_mami  

صبحانه:نسکافه +ساقه طلایی

ناهار:کوکوسیب زمینی+نان لواش 2 کف دست

میان وعده:ویفر+پرتقال+نسکافه

شام:دل و جگر مرغ +نان لواش 4 کف دست +ماست

ورزش انجام نشد  ولی کلی بدو بدو داشتم

چالش آب رعایت شد

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

@سمیه1396

گزارش#

ص..نان لواش ۴۰گ..پنیر یک قوطی کبریت..خرما۲عدد

میان وعده..پرتقال۲۰۰گ..کشمش۱۵گ

ن..ماکارونی۲۰۰گ..ته دیگه سیبزمینی کم روغن۴۰گ..با کلی کاهو وکلم بروکلی..

میان وعده عصر..سیب۲۰۰گ..برگه زردآلو ۲۰گ 

ش..کدو۶۰۰گ..نان لواش ۳۰گ..کلم بروکلی

آب ۱۰لیوان

ورزش نداشتم متأسفانه🙈

کالری مصرفی..۱۱۷۶

کالری مجاز..۱۱۸۴

خداروشکر 🤲

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@سمیه1396  

ص:یه نیمرو با یه ق روغن سرخ کردنی،50گ بربری،200میلی لیتر شیرکاکائو

م:یه پرتقال . دوتا خرما. یه چای

ن:دوتا کاسه سوپ جو

م:2تا چای. یک سوم ویفر کاکائویی

ش:یه کاسه ماست کم. چرب با کرفس،6تاق پلوبا روغن،100گ سینه مرغ پخته،سبزی خوردن با یه عالمه. ته دیگ چرب و چیلی نونی

مجاز:1382

مصرفی:1382

ورزش:_

بهانه:دست درد و زانو درد😧

آب6تا لیوان

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      
[QUOTE=127617238]بزار مهدیه ببینم[/QUOTE سپیده میذارم فقط بخندین توروخدا اصلا رو درواسی نکنین محیا ...

عاااااااالی شده عزیزززززززززدلم خیلی خوب شده 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

مرسی عزیزم دلکن نمیشم ازت بخدا کاش الهه جون یه گروه درس کنه برا تثبیتیا و بازم شما سرگروه ما باشی 😍 ...

😘‍✋👆👆 ‍ ‍

@بامدادخمار ‍ ‍

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

@بامدادخمار   ‍

سلام الهه جان شب بخیر،

لطف میکنی دوباره مواد غذایی مورد نیاز رژیم پروتیین و مقدارش را بگید عزیزدلم، من ۲۲ اُم دارم میرم گرگان و باید به خواهرم بگم برام از قبل تهیه کنه 

منونم 😗😗😗😗😗

دختری دارم از جنس باران، به لطافت ابریشم، به مهربانی آفتاب، به سر زندگی نسیم، به طراوت شبنم ..              [اگر یکبار توانستم باز هم می توانم]
مرضیه جون ی چیزبگم  الان اصلا ب خودت سخت نگیر بذار گل دخترت حدود 2سالش ک شد شروع کن سفت و سخت ...

عزیزم

ممنون که پستمو خوندی و جواب دادی

اره واقعا اعصابم‌ بهم ریخته 😞از نخوردن یا کم خوردن نه ها.از عذاب وجدانم بعد خوردن هرچیزی، یا وقتی نیت میکنم دیگه سختگیر باشم و نخورم سینه هام‌شل و خالی میشن.دیگه فاط میزنم حملا ور میشم‌ به سمت خوردنی

نمیدونم.روحی خوب نیستم. دوس دارم یه مدت تثبیت باشم.

@kiarash_mami زیباجون،نظرت چیه😔بم اجازه میدی؟

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
سلام😊 گلم فستات را چندی میگیری؟؟؟

۸۰۰ تا دیگه عزیزم 

خدایا شکرت که بلاخره انتظار به سر اومد و نی نی خوشگلمو گذاشتی بیاد تو دل مامانش😊👶❤برا سلامت بدنیا امدن نی نیم یه دونه صلوات میفرستی.قبل بارداری تو گروه تثبیتی ها 😇وزن 54،بعد بارداری احتمالا گروه قرمز😢