2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835998 بازدید | 290067 پست
[QUOTE=127617238]بزار مهدیه ببینم[/QUOTE سپیده میذارم فقط بخندین توروخدا اصلا رو درواسی نکنین محیا ...

خیلی هم خوبه بخدا بی تعارف میگم نوش جونتون عزیزم عالیههههه😍😍😍

لیسک و... نمیخواد ک منم بدونه امکاناتم همیشه خخخ

چاقو بزرگگگگگ را نم دار کن باهاش خامه را صاف کن بهمین راحتی 👌👌ولی ماسوره و قیف بخر خیلی خوبه 

با پلاستیک فریزرم میریختی و سوراخ میکردی میشد ولی واسه اولین بار خیلی هم خوبه 

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

یچیز دیگ مهدیه جون واسه وسطش را ک میخوایی باز کنی خامه کشی و موز و گردو بزاری هم اول با نوک چاقی اره ای دور تا دورش یکم فرو کن و خط بنداز بعد نخ بردار بزار وسط درزی ک با چاقو انداختی و از دوطرف بکش یعنی جمعش کن کاملا وسط کیک برش میخوره صاف صاف

@مهدیه24  

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ص:یک لیوان شیر دو عدد خرما 

ن:پلو پنج قاشق مرغ دوتکه 

ش:بادمجون کبابی یکعدد دو عدد گوجه خام یک کف دست نان سنگک 

م وعده: دو عدد کیوی *۸ لیوان آب؛ ماست وخیار یک کاسه 

ورزش نیم ساعت پیاده روی تند (تردمیل)

مصرفی 1300

@kiarash_mami  

گزارش#  

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی !!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام  بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند

گزارش#  

صبحانه:يك ليوان شير دوتا خرما

ميان وعده:پسته+سيب

ناهار:كشك بادمجون+نون جو+گردو

عصرونه:بيكوييت جوين+خرما+چاي+دو تا كيوي+پرتقال+بادوم پسته انجير فندق

شام:كشك بادمجون+گردو+سنگك٣٠ گرم لواش٩ گرم+نصف قاشق املت+جگر +ماست

كالري مصرفي:١٣٠٠ مجاز

ورزش؛نيم ساعت حلقه+نيم ساعتم با ماهواره چربي سوزي كار كردم يكمم پروانه زدم:٥٩١ كالري سوزوندم

ابم ٨ ليوان

@kiarash_mami  

@mamanali95  

رقيب جوني🙈🤗🤗🤗🙈

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

@kiarash_mami  

گزارش#  

صبحانه ۱تخم مرغ نیمرو، ۳۰گرم نان خشک

میانوعده کاهو، ۱۸گرم شکلات تلخ، دمنوش

ناهار ۷قاشق لوبیا پلو، ۵۰گرم ران مرغ، نصف لیموترش، نصف نارنج، ۴زیتون

میانوعده ۱۳۰گرم سیب، ۱۰۰گرم پرتقال، ۴۰گرم کیوی، کاهو

شام هنوز نخوردم

مجاز بدون فست ۱۲۲۲،، تا الان ۹۱۹خوردم،، پر میکنم

آب ۸لیوان

ورزش پیاده روی

زود گزارش دادم ک نتم قطع نشه😊😊😊😊

به حکمتش دل بسپار 🌿
اوهههههه دفعه اخر که وزن دادی ۵۶ بودی کهه🤨 هفته قبل هم وزنت را ندادی🧐 به هدفتی رسیدیی دختر ...

هفته قبل باز نمیشد نی نی سایت برام گفتم بهت. بعد گفتم رسیدم به هدفم میرم تثبیت. هفته قبلم وزن کردم شده بودم 54و900 دیگه این هفته کالری تثبیت داشتم ولی ورزشم خیییلی زیاد بود دیگه شدم 54و800

مگه بعد از پروتئین باید تثبیت کنم؟نمیشه رژیم معمولیمو ادامه بدم؟من باید ۶۰ بشم هنوز ۱۱ کیلو نیم کار ...

اره باید تثبیت کنید و کم کم کربو رو اضافه کنید 

پس کالری شماری رو ادامه بده بعد عید پروتیین بگیر 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
[QUOTE=127617238]بزار مهدیه ببینم[/QUOTE سپیده میذارم فقط بخندین توروخدا اصلا رو درواسی نکنین محیا ...

اتفاقا خوب شده 😍👌

من در همین حدم بلد نیستم 😅

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
اره باید تثبیت کنید و کم کم کربو رو اضافه کنید  پس کالری شماری رو ادامه بده بعد عید پروتیین بگ ...

عزیزم مگه تثبیت مدل خاصیه ینی مواد خوراکی خاصی داره واسه استفاده؟ک نمیشه شهرستان بگیرم؟چون دوست دارم با گروه باشم و قبل عید کم کنم

ببخشید ک اینقد سوال میپرسم ممنون ک جواب میدی با اینکه مشغلت زیاده و بچه ی کوچیک داری عزیزم😘😘

میشه لطفا واسه پیدا کردن کار ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم( با کار باهم شدیم جن و بسم الله)😔ممنون خواهر گلم

مهدیه خوبه ک دختر من همینشم بلد نیستم😰😰 تونستی با امکانات کم اینو دربیاری عالیههههه👍👍👍👍👍👌👌 ...

نه بابا خیلییی زشت شد🤣🤣🤣🤣خودم ۱ساعت نشستم هی خندیدم هی خندیدم

به شوهرم گفتم عیبشو بگو گفت خیلی پف کرده🤣🤣🤣

گفتم پف که عیب نیس خوبیه

ولی مزه اش خوشمزه شد جاتون جمعیا خالییی♥️

چس مثقال خوردم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
ما ظاهر بین نیستیم، مهم باطنشههه...      مزهاش چطور بود؟؟؟؟ قيافش خوبع كه . ...

گذاشتم این کارو کردم دیدم اینقدر زشت گومبول گومبولی 

برشون داشتم🤣🤣🤣اصلا خلاقیتم در حد لالیگا

مزه اش خوب بود

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
خوب شده مهم مزشه ولی میتونستی با چنگال طرح سبد روش بزنی البته اونی که من دیدم روی کیک شکلات ریخته بو ...

چه جوری اصلا بلد نبودم😑سخته؟