2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835998 بازدید | 290067 پست
وای من واقعا بهت عادت کرده بودم دوستت دارم عزیزم واقعا ازت ممنونم که خیلی بهم انرژی دادی و کمکم کردی ...

فدات شم عزیزم خوشحالم که داری به هدفت نزدیک میشی من کاری نکردم عزیزدلم ایشالا به زودی بری گروه سبز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ینی الان با کالری۱۸۰۰شروع کنم ورزشم نکردم عیب نداره وزنم هفته ای ی کیلو کم میشه؟

۱۸۰۰ و دوروز فست 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
میریزم فایده نداره تازه دسشوییمون تو حیاط خلوته باد خنکم میاد و بازم انگار هیچ..میترسم مثانه ش درد ب ...

عزیزم ببین چی میگم بهت اول از همه اینکه صبرت رو ببر بالا خیلی بالا فقط یه هفته سختیشه ولی بعدش راحت میشی..یه قلق هایی داره مثلا از صبح که بلند میشه تا شب کلی آب بهش بده اگه آب جوشیده سرد شده با نبات بهش بدی هم تو روز خوبه سردیش نمیکنه بعد از ساعت ۷یا ۸شب به بعد دیگه اصلا بهش تو این یه هفته شبها آب نده تا صبح‌ اصلا شب ادراری نمیگیره ولی حتما حتما روزا بهش آب زیاد بده هم تند تند میره جیش میکنه همم بدنش کم آب نمیشه همین😊 

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
فدات شم عزیزم خوشحالم که داری به هدفت نزدیک میشی من کاری نکردم عزیزدلم ایشالا به زودی بری گروه سبز

قضیه این گروه آبی و سبز چبه🤔🤔

هیچ وقت زورم ب زور دنیا نرسیده پس خودم و زدم ب دیوونگی:))

عزیزم ببین چی میگم بهت اول از همه اینکه صبرت رو ببر بالا خیلی بالا فقط یه هفته سختیشه ولی بعدش راحت ...

مرررسی که گفتی عزیزم انجامش میدم😍😍😍😍الان بردمش دسشویی جیش کرد 

عزیزم عالیه😍😍😍👏👏👏👏👏فداتم همینطوری ادامه بده پر قدرت وزنتم تو تاپیک وزن بزار

قربونت عزیزم تاپیک وزن از صبح هرچی میرم قفله 

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی !!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام  بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند
خب بری شهرستان میتونی رژیم تثبیت رو بگیری که وزنت اضافه نشه ؟

مگه بعد از پروتئین باید تثبیت کنم؟نمیشه رژیم معمولیمو ادامه بدم؟من باید ۶۰ بشم هنوز ۱۱ کیلو نیم کار دارم

میشه لطفا واسه پیدا کردن کار ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم( با کار باهم شدیم جن و بسم الله)😔ممنون خواهر گلم

بچه ها کیکم پایه اش شیفونه

اون خیلی خوب شد خوب پف کرد وبافت نرم و عاالی

خامه رو هم خوب زدم فرم گرفت جای پره های همزن تو خامه موند وازکاسه نریخت 

ولییییی اصلا امکانات نداشتم لیسک ندارم ماسوره نداشتم

تزینات نداشتم خیلی زشت شد😑

روش شکلات تلخ رنده کردم فقط😑

@مامانجوجوبودم  

@سمیه1396  

@sepiiiiiideh  

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
فک کنم نزدیک پریودمه🙄🙄🙄امروز باآوا هم دست به یقه شدم اونم قشنگ از خجالتم در اومد 

وای فرخندهههه عجب پنجولایی کشیده😂😖

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

@kiarash_mami    

گزارش
ناشتا آب ولرم لیموترش
صبحانه 30 گ لواش.. 30 گ پنیر... 20 گ عسل.. 8 گ گردو با چای سبز
ناهار 100 گرم کیک خانگی کم شکر با چای سبز
شام 200 گ عدسی بدون نون
میان وعده یه سیب یه پرتقال یه کیوی... 30 گ پسته 20 گ بادام زمینی... دوتا خرما چای سبز... بعد شام شیر کم چرب و دارچین

کالری مجاز 1500...دریافتی 1498
 ورزش فقط ده مین قدرتی ران داشتم بخاطر دندون درد شدید امروز کلا نفله افتاده بودم 😭

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
چشمت بی بلا😘❤

گزارش# صبحانه چای پنیر لواش قند میان وعده نخوردم نهار شامی کباب 3تکه لواش میان وعده عصر نخوردم شام 2لیوان ماکارانی با یکم سس کالری شد1130 کالری مجاز 1280   ورزش نیم ساعت پیاده روی  چالش شکم

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 

گزارش#  

ص:نان تافتون+پنیر+گردو+چای+خرما

ن:پلو+ته دیگ(ماهی بود من دوس نداشتم پلو خالی خوردم )مهمونی بودم😑

میانوعده:بستنی+سیب+کیوی+نخودچی+گردو

ش:خوراک لوبیا

آب:۸لیوان

مصرفی۱۴۰۰مجاز

ورزش:روز اولم نتونستم انجام بدم شرمنده 🤕خونه تکونی 😓

@kiarash_mami  

@ati_hami  

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم