2777
2789
عنوان

بازیچه تقدیر

531 بازدید | 105 پست

بعضیا خودشون مریضم میخان بقیه رو هم مریض کنن مثل خودشون از کسی دلخوری برو رو سر همون خالی اینهمه انرژی منفی میدید به آدم تاپیک قبلیمو ببینید دست از سرم بر نمیداره پشت سر هم نفرین میکنه بخدا حالم بهم خورد

😐بعضیا روانین روانیییی

یکی گیر داده بود ب من میگفت طلا پارسال هفت تومن بوده من میگفتم عید خریدم 20دواره میگفت طلا هفت تومن بوده هرچی میگفتم ولم کن مگ ولم مکرد سیریش😐😐😐خدایا شکرت مرد نشدم اینارو تحمل کنم چ عجوزه هایین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من داشتم میخوندم تاپیکتون رو

شما حتی تحمل خوندن سختی و درد ها و رنجهارو ندارید یه لحظه تصور کردید عصبی شدید پس چطور توقع عالی بودن حال طرف رو دارید وقتی حتی از تصور کشیدن این زجرها و سختیها و تجربه کردنش برای خودتون شما رو تا این حد برآشفته کرد شما رو تا این اندازه عصبی کرد مگه نمیگفتید سختیها و رنجها برای رشده و خدا هر کسی رو که دوست داره بیشتر عذاب میده پس علت ناراحتیتون چی بود؟

عجیبه که یک ایرانی نه تنها از هویت و تاریخچه کشورش اطلاعات درست و صحیحی نداشته باشه.... بلکه ازش متنفر هم باشه!!! متاسفانه منبع اطلاعاتی بعضی افراد امثال رضا مرادی غیاث آبادی، ناصربناکننده یا همون پورپیرار و هرودوت هست دقیقا آدمهای معلوم الحال که دیگه دستهاشون و دروغ پردازیهاشون رو شده، ما تنها مردمانی هستیم تو دنیا که ازتمدن کشور خودمون بیزاریم و سعی در کوچک شمردن و تحقیر اون داریم، تلاش هم میکنیم که نویسندگانی که با دروغ و غرض ورزی در مورد تاریخ پرشکوه ایران نوشتن رو ملاک و منبع اطلاعاتمون قرار بدیم و از خوندن یه مشت اراجیف و دروغ لذت هم میبریم، پیشنهاد چند کتاب معتبر:شناخت کوروش، جهانگشای ایرانی اثر ریچارد فرای☆کوروش کبیر نوشته صادق رضازاده شفق انتشارات معین☆امپراتوری کوروش کبیر همت موسی نثری همدانی انتشارات کتاب پارسه☆کوروش کبیر نوشته رضا شعبانی نشرپارمیس☆کوروش خورشید ایران زمین نوشته گی راشه با ترجمه محمد مجلسی که دنیای نو منتشر کرده☆کورش بزرگ اثر ژرار ایسرائل ناشر ققنوس☆کورش کبیر اثر هارولد لمب ناشر معین☆کتاب عذر تقصیر به پیشگاه حضرت ذوالقرنین (کوروش کبیر)☆فاروق صفی زاده انشارات ایران حام

😐بعضیا روانین روانیییییکی گیر داده بود ب من میگفت طلا پارسال هفت تومن بوده من میگفتم عید خریدم 20دو ...

عجوزه؟ قضاوت ؟!

عجیبه که یک ایرانی نه تنها از هویت و تاریخچه کشورش اطلاعات درست و صحیحی نداشته باشه.... بلکه ازش متنفر هم باشه!!! متاسفانه منبع اطلاعاتی بعضی افراد امثال رضا مرادی غیاث آبادی، ناصربناکننده یا همون پورپیرار و هرودوت هست دقیقا آدمهای معلوم الحال که دیگه دستهاشون و دروغ پردازیهاشون رو شده، ما تنها مردمانی هستیم تو دنیا که ازتمدن کشور خودمون بیزاریم و سعی در کوچک شمردن و تحقیر اون داریم، تلاش هم میکنیم که نویسندگانی که با دروغ و غرض ورزی در مورد تاریخ پرشکوه ایران نوشتن رو ملاک و منبع اطلاعاتمون قرار بدیم و از خوندن یه مشت اراجیف و دروغ لذت هم میبریم، پیشنهاد چند کتاب معتبر:شناخت کوروش، جهانگشای ایرانی اثر ریچارد فرای☆کوروش کبیر نوشته صادق رضازاده شفق انتشارات معین☆امپراتوری کوروش کبیر همت موسی نثری همدانی انتشارات کتاب پارسه☆کوروش کبیر نوشته رضا شعبانی نشرپارمیس☆کوروش خورشید ایران زمین نوشته گی راشه با ترجمه محمد مجلسی که دنیای نو منتشر کرده☆کورش بزرگ اثر ژرار ایسرائل ناشر ققنوس☆کورش کبیر اثر هارولد لمب ناشر معین☆کتاب عذر تقصیر به پیشگاه حضرت ذوالقرنین (کوروش کبیر)☆فاروق صفی زاده انشارات ایران حام

بنظرم همچینم بی راه نمیگه البته من نفرین ندیدم آدم تا خودش رنج رو تجربه نکنه حرف زدن ازش براش آسونه ...

بخون نفریناشم میبینی حالم خوب بود گند زد به حالم با نفریناش آره من رنج و عذاب اونطوری ندیدم ولی منم بدبختیهای خودمو دارم ولم کنید

قضاوت چیه خانم منو پشت گوشی روانی کرده شوهره ک پیششه چی میکشه خدایااا😐از اینا نسیب گرگ بیابون هم نش ...

اون خانم رو که من نمیدونم جریانش رو

بخون نفریناشم میبینی حالم خوب بود گند زد به حالم با نفریناش آره من رنج و عذاب اونطوری ندیدم ولی منم ...

حالت خوبه شما ؟ خودت تاپیک زدی نظر خواستی کسی چیکارت داره میگی ولم کنید خب نزن یا قفل کن خوددرگیری مگه 😐😐

بخون نفریناشم میبینی حالم خوب بود گند زد به حالم با نفریناش آره من رنج و عذاب اونطوری ندیدم ولی منم ...

اهمیت نده

بعضیا امتحان نمیشن دارن تاوان دل سیاهشونو میدن دهن ب دهنش هم نزار

چون خودتون میگفتین رنج میکشی بخاطر رشد روحت هست بری اون دنیا خدا برات جبران میکنه

این حرفو به طرف القا کردی که درد بقیه به من مربوط نیست هر چی درد بکشی و رنج و تحمل کنی رشد میکنی ایشون هم گفت خودت دوست داری اینجوری رشد کنی یا نه این رشد برای بقیس؟ چون تو کامنت گفتی از زیباییهای زندگی لذت ببر صبح پاشدی ....

ایشون هم گفت دوست داری خدا خیلی دوستت داشته باشه؟

من اینجوری بداشت کردم

اهمیت نده بعضیا امتحان نمیشن دارن تاوان دل سیاهشونو میدن دهن ب دهنش هم نزار

منکه شمارو نمیشناسم اونم نمیشناسم ولی مو ب تنم سیخ شد چشمم به این متنت خورد خدا عاقبتتو بخیر کنه ک اینطوری یکیو تو رنجش قضاوت کردی

من داشتم میخوندم تاپیکتون روشما حتی تحمل خوندن سختی و درد ها و رنجهارو ندارید یه لحظه تصور کردید عصب ...

اتفاوت همشو خوندم اونا عصبی نشدم ازین حالم بهم خورد که پشت سر هم نفرین میکنه الهی خودت همونجور بشی الاهی فلان بسان مریضی که همش اوتیسم و معلولیت نیست یکی مثل من کل عمرش اجنه اذیتش میکنن هزار تا بدبختی و شکست پشت سر هم دیدم طلاق پدر و مادرم خودم شکست عشقی بیپولی از بچگی دعوا اختلاف دیوانه شدن بخاطر درد کشیدن زیاد چرا فکر میکنید ما نفسمون از جای گرم بلند میشه نگو اینجوری تو رو خدا دلم شکست اینا فقط بخشیش بود