2777
2789
عنوان

بازیچه تقدیر

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 116 پست
اهمیت نده بعضیا امتحان نمیشن دارن تاوان دل سیاهشونو میدن دهن ب دهنش هم نزار

شما از کجا میدونید دل کی سیاهه کی سفید؟

چقدر قضاوت کردن راهته

من چون خودم خیلی درد و سختی کشیدم کاملا درکش کردم ربطی به دل سیاه نداره گلم

عجیبه که یک ایرانی نه تنها از هویت و تاریخچه کشورش اطلاعات درست و صحیحی نداشته باشه.... بلکه ازش متنفر هم باشه!!! متاسفانه منبع اطلاعاتی بعضی افراد امثال رضا مرادی غیاث آبادی، ناصربناکننده یا همون پورپیرار و هرودوت هست دقیقا آدمهای معلوم الحال که دیگه دستهاشون و دروغ پردازیهاشون رو شده، ما تنها مردمانی هستیم تو دنیا که ازتمدن کشور خودمون بیزاریم و سعی در کوچک شمردن و تحقیر اون داریم، تلاش هم میکنیم که نویسندگانی که با دروغ و غرض ورزی در مورد تاریخ پرشکوه ایران نوشتن رو ملاک و منبع اطلاعاتمون قرار بدیم و از خوندن یه مشت اراجیف و دروغ لذت هم میبریم، پیشنهاد چند کتاب معتبر:شناخت کوروش، جهانگشای ایرانی اثر ریچارد فرای☆کوروش کبیر نوشته صادق رضازاده شفق انتشارات معین☆امپراتوری کوروش کبیر همت موسی نثری همدانی انتشارات کتاب پارسه☆کوروش کبیر نوشته رضا شعبانی نشرپارمیس☆کوروش خورشید ایران زمین نوشته گی راشه با ترجمه محمد مجلسی که دنیای نو منتشر کرده☆کورش بزرگ اثر ژرار ایسرائل ناشر ققنوس☆کورش کبیر اثر هارولد لمب ناشر معین☆کتاب عذر تقصیر به پیشگاه حضرت ذوالقرنین (کوروش کبیر)☆فاروق صفی زاده انشارات ایران حام

😐بعضیا روانین روانیییییکی گیر داده بود ب من میگفت طلا پارسال هفت تومن بوده من میگفتم عید خریدم 20دو ...

خوب یه سرچ بزنه دیگه این چیزا که ثابت کردنش کار نداره😁

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

چون خودتون میگفتین رنج میکشی بخاطر رشد روحت هست بری اون دنیا خدا برات جبران میکنهاین حرفو به طرف الق ...

اینا افکار و برداشت خودته من همچین چیزی القا نکردم

منکه شمارو نمیشناسم اونم نمیشناسم ولی مو ب تنم سیخ شد چشمم به این متنت خورد خدا عاقبتتو بخیر کنه ک ا ...

نه من قضاوتش نکردم

من کلی سختی کشیدم هرگز سختیمو واس کسی نخاستم

حتی کوچک ترین نفرینی هم واس کسایی ک اذیتم کردن نکردم

خیلی جاها پشتم خال بود قلبم رو هم شکستن اما کوچک ترین دعای بدی نکردم

اما اون خانم خیلی راحت میگه خودت سرطان بگیری جگر گوشت سرطان بگیره

سختی وقتی ب قلب میرسه حتی بزای دشمنت هم نمیخایش حتی دشمنت

اتفاوت همشو خوندم اونا عصبی نشدم ازین حالم بهم خورد که پشت سر هم نفرین میکنه الهی خودت همونجور بشی ا ...

نفرین نکردا... برای رشد روحیت ارزو و دعا کرد چون خودتون گفتید عذاب و زجر کشیدن برای رشد روحی ماست چقدر کاربرها لوسن و همش غر میزنن یه همچین چیزی.

بعدم گفتین خدا هر کی رو دوست داره بیشتر زحرش میده خب اونم براتون ارزو کرد خدا شما رو هم خیلی دوست داشته باشه و اون دنیا براتون جبران کنه

باید خوشحال بشین که براتون همچین ارزویی کرده

عجیبه که یک ایرانی نه تنها از هویت و تاریخچه کشورش اطلاعات درست و صحیحی نداشته باشه.... بلکه ازش متنفر هم باشه!!! متاسفانه منبع اطلاعاتی بعضی افراد امثال رضا مرادی غیاث آبادی، ناصربناکننده یا همون پورپیرار و هرودوت هست دقیقا آدمهای معلوم الحال که دیگه دستهاشون و دروغ پردازیهاشون رو شده، ما تنها مردمانی هستیم تو دنیا که ازتمدن کشور خودمون بیزاریم و سعی در کوچک شمردن و تحقیر اون داریم، تلاش هم میکنیم که نویسندگانی که با دروغ و غرض ورزی در مورد تاریخ پرشکوه ایران نوشتن رو ملاک و منبع اطلاعاتمون قرار بدیم و از خوندن یه مشت اراجیف و دروغ لذت هم میبریم، پیشنهاد چند کتاب معتبر:شناخت کوروش، جهانگشای ایرانی اثر ریچارد فرای☆کوروش کبیر نوشته صادق رضازاده شفق انتشارات معین☆امپراتوری کوروش کبیر همت موسی نثری همدانی انتشارات کتاب پارسه☆کوروش کبیر نوشته رضا شعبانی نشرپارمیس☆کوروش خورشید ایران زمین نوشته گی راشه با ترجمه محمد مجلسی که دنیای نو منتشر کرده☆کورش بزرگ اثر ژرار ایسرائل ناشر ققنوس☆کورش کبیر اثر هارولد لمب ناشر معین☆کتاب عذر تقصیر به پیشگاه حضرت ذوالقرنین (کوروش کبیر)☆فاروق صفی زاده انشارات ایران حام

نه من قضاوتش نکردممن کلی سختی کشیدم هرگز سختیمو واس کسی نخاستمحتی کوچک ترین نفرینی هم واس کسایی ک اذ ...

اره واقعا منم دلم شکست با حرفاش پس یعنی اونم بدبختیهای مارو نمیبینه یعنی الان بیایم نفرین کنیم به درد من دچار بشی تا بفهمی منم درد دارم

نه جدا شما خوب نیستی واقعا فقط میپری به آدم چیکارت داریم زن خودت تاپیک میرنی نظر میخوای کسی چیکارت د ...

توقع داشت همه بابت تاپیک قبلش تحسینش کنن!

ما ساڪنان طولانیترین بلا تڪلیفے تاریخیم !

نه من قضاوتش نکردممن کلی سختی کشیدم هرگز سختیمو واس کسی نخاستمحتی کوچک ترین نفرینی هم واس کسایی ک اذ ...

چیزی ک لااقل من دیدم و تاپیکی ک متنش هست این استارتر رنج طرف رو کوچیک و مایه امتحان و فلان شمرده و بنظرم ادم ها هم ی صبر و تحملی دارن شاید من و شما بودیم خیلیی زودتر از ایشونم از کوره در میرفتیم

به علاوه اینکه اینطوری بگی رنجش برای دل سیاهشه کسی ک حتی نمیشناسیش و صرفاااا ی اکانت پشت گوشیه بیشتر ذات پلید خود اون ادم رو میرسونه وگرنه کی با چهار تا متن مجازی به خودش حق قضاوت ذاتی میده ؟!

شما از کجا میدونید دل کی سیاهه کی سفید؟چقدر قضاوت کردن راهته من چون خودم خیلی درد و سختی کشیدم کاملا ...

خانم من مادرم قلبش عفونت گرفت

ی خانمم پیش مادرم بود مریض بود من هروقت رد میشدم از پیشش اول برای اون دعا میکردم تا خدا قلبم رو ببینه

همیشه رو ب اسمون گفتم اول بقیه بنده هات بعد من

الان من شمارو نفرین کنم ب حال من دچار شی؟

اتفاوت همشو خوندم اونا عصبی نشدم ازین حالم بهم خورد که پشت سر هم نفرین میکنه الهی خودت همونجور بشی ا ...

شکست عشقی الان زجره ؟ واقعا شکست عشقی زجره میدونید؟ چند سالتونه شما که بدترین زحرتون شکست عشی و طلاق پدر و مادرتونه؟

میتونید خودتون زندگیتون رو بسازین

عجیبه واقعا حتی طلاق پدر و مادر هم زجر نیست

اجنه؟! فکر کنم از تاپیک برم بیرون بهتره اجنه اذیتت میکردن 😑🫩

توقع داشت همه بابت تاپیک قبلش تحسینش کنن!

حالا من همچینم اون تاپیکو نخوندم یکم اخرشو خوندم

ولی دیگه پریدن ب بقیه نداره دیگ تاپیک میزنی نظر میخوای باب دلت نباشه ک نباید بپری به بقیه