2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829303 بازدید | 290067 پست
هههههه مرسی گلم... رپز جهانی خودتم مبارک🌹🌹🌹 اکشالی نداره.. فقط بفرس😅 چه خوب رعایت کردی تو ...

خیلی سخت رعایت کردم، 🤗 بعد شام رفتیم😂

خواستن توانستن است. چالش رژیم :شروع 63.5، پایان چالش 53.6، ممنون از کمک دوستان گروه بامدادخمار، ممنون از بامدادخمار عزیز بابت برنامه رژیم عالیشون که به رایگان و بدون منت دراختیار همه گذاشتند، لینک گروه بامدادخمار عزیز
خیلی سخت رعایت کردم، 🤗 بعد شام رفتیم😂

همون پس😆😆😆😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@سمیه1396     وزن قبل از چالش۷۷ وزن این هفته۶۴

باریکلا👏👏👏👏

کاهشت مبارک... ۱ کیلووو کاهش🥳🥳🥳🥳🥳🤩🤩🤩

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
چشمممم مرسییییییی که هستییییی😘😘😘😘😘😘😘💚

فدااات دا✋😘

قربونت عزیزم آره خودمم تعجب کردم   راستی من صبح وزن کردم ولی الان پریود شدم بنظرت کاذبه؟؟؟؟

نه گلم

معمولا  وزنوو بیشتر نشون میده... که کاذب هس

مال تو کم شده.. درسته👌👌👌👌

بعضیا قبل پری و حین پری زیاد ورم نمیکنند و تغییر وزن ندارند..

سلام گلم... عجب..در کل روز وزنکشی روزه نگیر چون باید سحری بخوری، سنگین میشی روزه را بزار واسه روزا ...

چون 13 رجب بود دوست داشتم روزه بگیرم، و به خاطر وزن کشی نمیخواستم زیاد سنگین بشم

سحری یک ظرف ذرت مکزیکی بدون پنیر خوردم

ولی بازم گرسنه بودم، توفیق نداشتم روزه بگیرم

خواستن توانستن است. چالش رژیم :شروع 63.5، پایان چالش 53.6، ممنون از کمک دوستان گروه بامدادخمار، ممنون از بامدادخمار عزیز بابت برنامه رژیم عالیشون که به رایگان و بدون منت دراختیار همه گذاشتند، لینک گروه بامدادخمار عزیز

ورزش#

فرمدهی_باسن#  

سلام عزیزم  معدت هیچیش نیس😕چطور وقتی انقد نون انقد پلو انقد کربو هیدارت زیاد میکنی توش صداش د ...

،😂😂😂😂زیبا خوبه که هستی بخدا انگیزه رژیممی😂😂😂

ارباب شدی به هرکسی رو نزنم ارباب حسین
مصرفیم ک زده بالا😒😕 میانوعده کشمش خوردی خرما خوردی کوکی دیگه برا چیت بود؟🙁 دلت دعبا میخاد؟

کشمش😳😳کشمش نخوردم🤪

اوهوم،دعبام کن زیبا بلکه به خود بیام😔😣😓

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒