2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835998 بازدید | 290067 پست

گزارش#  

ص: نان+عسل

ن: پوره سیب زمینی+نان

ش: نان+پنیر+چای

چالش آب💙8 لیوان

چالش فست فود و نوشابه💙

کالری مصرفی     754

@kiarash_mami  

زیباجان فردا روز 5 پری مه.وزن کاذبه؟

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
فردا وزن نکن پس👌😍

باشه عشقم

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه  حامله نیستم دختر  ۴ ماهشه

ینی حامله بودی زایمان کردی 😶😶😶😶😶چرا این همه مدت نگفتی پس😑😕

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
فكر نكنم واسه ورم باشه تقصيره خودمه اصلا رعايت نكردم سه هفتس از امروز استارتو زدم بازم

موفق باشی عزیزم😋👌👌

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

گزارش#  

@سمیه1396  

صبحانه لبو خوردم 

ناهار 

ماست کنگر+نون

شام خرما وارده ونان 

م و نخوردم 

روز سوم پری میشه فردا ،وزن کشی ندارم😊😊

امروز روز دومم بود 

رژیم پروتیین هم میخام بگیرم 

تو این مسافرت یه سه کیلویی فک کنم اضاف کردم😒😒

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   

@سمیه1396  

ص:29گ بربری.16گ حلواشکری.یک سوم لیوان شیر پرچرب

م:1.5عدد پرتقال.5تا بادوم درختی

ن:تاس کباب.3تا ق ماست پرچرب

م:2تا لیوان چای،1دونه خرما،2تا پولکی

ش:بربری تازه جاتون خالی،20گ پنیر،نصف خیار .نصف گوجه.1گردو

6تا. لیوان آب

مجاز:700

مصرفی:779

ورزش:1چالش ران.50تا شنای دیوار

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      
والا هممون هنگ کردیم منم با بهار تو سایت سر دربی اشنا شدم که الان مثل این که بچه ها میگن منم بهار هس ...

امضات برا اینه 😅

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
آفرین عزیزم  منم چندروزه شروع کردم  امیدوارم  به ۶۵ برسم

انشالله زود به هدفت میرسی عزیزم

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
خدانکنه😘😘😘چرا اعصابت خورده؟عزیزم😞

هیچی رفتیم خونه پدرشوهراونجاهرسال روزپدرهمینه جلو منوجاریم هی خودشونوبرای باباشون لوس میکنن مامیمونیمویه بغض لعنتی امسال جاریمم نبودپرستاره شیفت گذاشتن براش من تنهامونده بودم خیلی بدبود

شوهر من اصلاااا بلد نیس ابراز محبت کنه نهایت محبتش هم به من همون مهدیه جانه🤣 به مامانش که دیگه اصل ...

خب همونه عزیزم بهش یاد بده بعدشم میگم هماهنگ کنین قبلش تاشوهرت یاد بگیره مادرا خیلی به محبت پسرا نیاز دارن  

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
سلام ماهگلی عکس رد کن بده 😁 راستی کالاریت را چرا پر نکردی؟؟؟؟

سلام جیگر بودی عکس میذارم

سمیه من پریودم فرا وزنمو نمیگم 😆

#گزارش
ص قهوه و خرما
ن یه ملاقه سوپ جو و یه کفگیر سبزی پلو
ش دو تا ساقه سه تا خرما چند تا پفک
کالریم 750  کالری مجازم 1100
ورزش چالش و نیم ساعت رقص
یکم دیگه هم باز میرم رقص

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍

گزارش فست ۷۰۷

صبحانه سیبزمینی ابپز دو تکه

نهار یک تخم مرع ابپز 

میان وعده سیب+یک مشت کشمش با یک چای

شام یک لیوان اش دوغ

ورزش نکردم چون خسته بودم خیلی😢

@kiarash_mami  

میشه لطفا واسه پیدا کردن کار ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم( با کار باهم شدیم جن و بسم الله)😔ممنون خواهر گلم

عزیزم دیشبم برنج خوردی خیلی محدود کن فردا وزن کنی شاید کاذب بالا نشون بده وزنتو نگران نشو💙

چشم عزیزم سعی میکنم برنج کم کنم،  این مدت خونه خودم نیستم،  هرچی درست کنن باید بخورم،  سعی میکنم کمتر برنج بخورم

اگه وزن نکنم اشکالی نداره،  نمیخوام کاذب باشه،  از الانم شکمم باد کرده 

همیشه سبز میخشکد