2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829148 بازدید | 290067 پست
سلام صبح همگی بخیر....🖤امروز ۶ محرمه و من هرسال از سالی ک باردار شدم حلوا میپزم و میدم ب تکیه کنار ...

قبول باشه التماس دعا 

گروه ابی وزن شروع 78/800وزن فعلی 71 هدف نهایی 13تاباقیس 58 بطلبه انشاا..   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااای دعوااااا😲😲😲😲 من از دعوای بین مرداااا میترسممم اونمممم قمه کشییی یا خدا😨 من دعوا بب ...

سمیه قمه حالا ب جهنم...ب خدا انگار بارون سنگ..اینقد ک سنگ و اجر پرتاب میکردن

واقعا وحشتناک بود.خداقسمت نکنه

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

من معمولا دعوا بشه با اینکه پاهام نیلرزه ولی میرم تو دلش... امروز رفتم برای بچه های هیات تو راه ...

واسه خودت ی لشکری هاااا

ولی من از دعوا خیلی بدم میاد 😤😤😖😖

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

سلام صبح همگی بخیر....🖤امروز ۶ محرمه و من هرسال از سالی ک باردار شدم حلوا میپزم و میدم ب تکیه کنار ...

زیبا جونم سلام

نذرت قبول باشه عشقم.خدا ب خودت و خانوادت و همسرت و پسرت تن سالم و عمر با عزت بده😍😍

ممنونم عزیزم

خسته نباشی

جالب مسئول زندانیان رو حتما بخونین.. حدود ۲۳ سال پیش جوانی که تازه به تهران آمده بوده در یک کبابی مش ...

تمام موهای تنم سیخ شد😣😣😣😣

خیلی تاثیر گذار بود

قربون آقا ابوالفضل بشم🖤🖤🖤🖤

سلام خانمای گل..روز آدینه تون بخیر🤗🤗🤗🤗🤗🤗

من دیروز گزارش ندادم..اینم گزارش دیروز من😁

صبحانه=پنیر+گردو+نان لواش+چای دارچینی+خرما+پنیر

میان وعده=انگور

ناهار=سیب زمینی آبپز+سبزی خوردن(بدون نان)

میان وعده=گردم+انگور

شام=عدسی+سبزی خوردن(بدون نان)

جمع کالری من=۱۲۰۰تا😄😄

ورزش💪💪💪💪

نیم ساعت پباده روی تند

۲۰۰تاطناب

۱۰۰تاپروانه

۵۰ تا شنا رو دیوار

دو دقیقه حرکت بازو

۶ لیوان آب

عشقم من شیرمیدم،ازاول شروع رژیم هم فست گرفتم،هم مصرف کالری مثل بچه ها،😢😢😢😢دولیوان شیررونمیخوردم. ...

عزیزم فست تو دوران شیردهی اصلا اجباری نیست چون خود شیر دهی ۵۰۰ کالری میسوزونه و دولیوان شیر هم اجباریه 

الان باید واسه تثبیت وزنت رو ضربدر ۳۰ کنی و همین مقدار کالری مصرف کنی ولی چون شیر میدی دولیوان شیر یا ماست کمچرب رو حتما بخور 

عزیزم تو اون پست هم گفتم بهت طناب زدن و پیاده روی و امثال اینها هوازیه نباید فقط هوازی کار کنی باید مثلا یکربع اول رو هوازی کار کنی بیشتر برای کرم کردن  و بعد فرم دهی هوازی خالی باعث سوختن عضله میشه و بدن شل میشه و طبیعیه که تمام نقاط بدن لاغر بشه ولی مثلا اگه میخوای تمرکزت فقط روی ران باشه باید ورزش های مخصوص ران رو انجام بدی و دیگه بالاتنه انجام ندی

تو گوگل و اینستا بزن ورزش مخصوص ران با فیلم بهتر میتونی ورزش درست رو متوجه بشی 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلاممممم صبح آدینه اتون بخیر🍃🍃🍃😍امیدوارم امروز بهترین روز زندگیتون بشه فقط۱۵روز مونده از تابستو ...

سلام بمب انرژیییی

روز بخیررر😘😘😘😘

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
بچه ها من دیروز رژیم شروع کردم   وزن شروع ۶۱وزن هدف۵۴ من میتونم😍😎

تومیتونی#  

💪💪💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸