2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826885 بازدید | 290067 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره😄😄😄بکوب قربن صدقه منو محمد میرفتن مربا آلبالو درس کرده بودم بردم براشون انقد تعریف کردننننننن ...

خوبه منم یبار همچبن کاری کردم دیگه ازون به بعد جرات ندارن بگن بالا چشمت ابروئه😁همش قربون صدقم میرن 😌😂

بابا روز قبلش فست بودم گشنم شده بود  زود بیدار شد که زود صبحانه بخورم 😂😂😂😂😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣

پس هدف دار بودهههه این سحر خیزییییی

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
بخدا اسمشو نمیدونم ولی از این پهلوش تا پهلوی دیگه اش رو برش دادن و چربیا رو در اوردن و بخیه زدن

عکس گذاشتییی😕من ندیدم

جدید بود یا قدیمییییی

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اره😁 مابینظیریم# ❤

گزارشتوو رد کنن😏😏😏😏

قبلش دمنوشی چیزی میخوری؟عرقم نمیکنی؟ البته مهم تحرکیه ک داری اصلا اینا مهم نیس ولی وقتی ضربان بالا ...

نه دو جور بوده یه بار رقص یه بار پروانه وطناب واینا‌

دمنوشم نمیخورم

ولی باید ۱ونیم ساعتی ورزش کنم تا نتیجه بده😪

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

گزارش#  

صبحانه =30 گرم نان تافتون +پنیر +سبزی

میان وعده=بستنی سالار😋😋😋

ناهار بهم پیشنهاد بدین لطفا.

پلو ماش داریم اما کالریش بابا میشه دو تا کفگیرش.

ورزش 

چالش @هستی،بانو  را کامل رفتم 

نیم ساعت هم حلقه زدم