2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826908 بازدید | 290067 پست
ایرادی نداره عزیزم ، خواهش میکنم

😘😘😘😘

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

5 صفحه دیگه میشه 10000 صفحه 😨😨😨😨😨😨 خودمونیما ما همش اینجا پلاسیما کی به زندگی هامون میرسیم😂 ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣انقد ک‌ما خوبیم

ما-به-خودمون-مربوطیم#  

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

Salaam 

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

Bay elahe jooonam oomadeeee

Khodaro shokr

Khosh bargashti azaizam

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
Bay elahe jooonam oomadeeee Khodaro shokr Khosh bargashti azaizam

آذر چرا فینگیلیش پیام میدی؟؟؟من میهنگم تو انگلیسی خوندن😂

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤

راستی بچه ها کاهش وزناتون مبارک💃💃💃💃💃💃💃💃💜💜💜💜💜💜💜❤❤❤❤❤❤❤❤🎊🎊🎊🎊🎇🎇🎉🎇🎉🎇🎉

راستی بچه ها کاهش وزناتون مبارک💃💃💃💃💃💃💃💃💜💜💜💜💜💜💜❤❤❤❤❤❤❤❤🎊🎊🎊🎊🎇🎇🎉🎇🎉🎇🎉

خودت چقد کاهش داشتیی

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
 خودت چقد کاهش داشتیی

من پریود بودم😢نرفتم😥😥😥

تو که ترکوندی سمیه😘😘😘😘

@maryam1372  

سلام عزیزم

کجایی دختر؟؟؟؟ بیا که رییس الهه اومدههه😁😁😁

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@maryam1372     سلام عزیزم کجایی دختر؟؟؟؟ بیا که رییس الهه اومدههه😁😁😁

مریم بلا نیستا .فک کنم بخور بخور راه انداخته.

من پریود بودم😢نرفتم😥😥😥 تو که ترکوندی سمیه😘😘😘😘

🤣🤣🤣🤣

با ۱۰۰ گرم کاهش یه مورچه هم نمیترکههههه

ولی بازم خدا راشکر...... خدا بده برکت....

۳ هفته ورزش نداشتممم، فکر میکردم وزنم بره بالااا....

مریم بلا نیستا .فک کنم بخور بخور راه انداخته.

اره 

هر وقت از یکییی خبرییی نباشههه

بعدش خبرش میااد که با دیگ قرداد بسته بودهههه

فدات بشم عزیزدلم خوبه خدا را شکر دخمل گلت چه طوره ؟نی نی نازت خوبه شیطونی میکنه تو دلت😍😍

خوبه فدات 😘😘

آره بابا انگار از معدم گرفته آویزون شده پاهاشم تو نافمه 😫

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار