2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836076 بازدید | 290067 پست
صبحونه ۵گرم کافی میکس الان پسرام بیدار شدن صبحونشون بدم پاشم کارامو بکنم شام بذارم  بعداظهر و ...

اول نوش‌جونتتتت صبحونتتت

دوم.. تنهااا تنهاااا که میرییی عروسییی... عکس بازی هم  هم تنهاا تنهااا😢😢😢

من ندیدددمممم......🤕🤕🤕

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انگیزه#  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

ایول ❤ کارت بیسته عزیزم😘😘😘😘

فداتت😘😘😘

فردااا روز‌ وزن‌کشییی هسسس💃💃💃

📣📣📣📣📣

حواستون به رژیم و ورزش باشهههه....😤😤😤

غذاهای سبک  و کم‌ کالاری بخوریددددد....🍆🥬🥒🥦🥕🍉🥚

کالاری را تو کل روز و شب خوب پخش کنید که‌ضعف در طول روز و گرسنگی اخر شب نداشته باشید ...🤕🤕🤕

اب یادتون نره...💦💦💦

سلام خانومای گل

من دوباره از امروز استارت رژیم رو زدم

امیدوارم که مثل دفه قبل موفق بشم.

البته خاموش همراهتون بودم واز تجاربتون استفاده میکردم

متاسفانه از دهم ماه رمضون که  60/900 بودم توی این چندماه رسیدم به 66.

انشالله همگی به وزن و اندام دلخواهمون برسیم

((((((خدایااااااا عاااااااشقتم))))))                                    

اینم ناهار رژیمی من

البته شاید ظاهر خوبی نداشته باشه ولی طعمش خوب بود

دوتا کدو و یک گوجه رنده کردم با یک حبه سیر و نصف قاشق رب و نمک و فلفل زردچوبه و آبلیمو و یک لیوان آب گذاشتم پزید...و شد این 

سه کف دست نان و دوسومشو خوردم جاتون خالی

((((((خدایااااااا عاااااااشقتم))))))                                    
اینم ناهار رژیمی من البته شاید ظاهر خوبی نداشته باشه ولی طعمش خوب بود دوتا کدو و یک گوجه رنده کردم ...

خوش برگشتییی

ان شاالله با قدرت پیش بری و به هدفت برسی💪

غذاتم خیلی خوش رنگ شده... نوش جان😋

سلام خیلی حالم خوبه امروز وزن گیری بودم زیاد وزنم کم نشده تو یک ماه ۹۵۰گرم ولی سایز کل بدونم ۲سانت کم شده خیلی خوشحالم 💃💃💃💃💃۶۰کیلو با ۱۶۱قد 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

بچه ها میشه روز فست خگخ هم باشیم؟

اخه من پنج شنبه تا بعدازظهر بودم بعدش مهمون اومد نشد بگیرم.😖

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤