2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1837172 بازدید | 290067 پست
@نگاراصلانی     کجااا یی دختر؟؟؟ @مریم1372     معلومه، کجایی،، گزارشاتت ...

سلام عزیزدلم.مهمون داشتم.تازه رفتن.

کالری مجازمو بستم اما ورزش نه😢

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤
گزارش امروز من صبحونه هندونه خوردم ناهار ۱/۴ساندویچ خوردم شام آش آبغوره دوملاقه خوردم  کل ک ...

فست بودی؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امروز خیلی خوردم بچه ها . عجیب ناراحتم .میخوام گریه کنم 😥😥😥

عذاب وجدان نداشته باش عزیزدلم.

دیگه خوردی رفته سعی کن جبران کنی😉

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤
سلام عزیزدلم.مهمون داشتم.تازه رفتن. کالری مجازمو بستم اما ورزش نه😢

فدا سرت

همینکه کالریت را رعایت کردی تو مهمونی، عالیههه👍👍👍

امروز را بزار به حساب استراحت😊😊😊

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
 فست بودی؟؟؟

سلام علیکم بانو.😉

من چن روزه فقط پیاده روی کردم که امروز اونم نتونستم خیلی کار داشتم همشم نشستنی بود

کالریمم حساب نکردم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

گزارش#  

کالری مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی ۸۵۰

———————

فدا سرت همینکه کالریت را رعایت کردی تو مهمونی، عالیههه👍👍👍 امروز را بزار به حساب استراحت😊 ...

فداتشم😉عزیزدلی😘

گزارش#   کالری مصرفی ۱۰۰۰ کالری سوزی ۸۵۰ ———————

ایول ❤

کارت بیسته عزیزم😘😘😘😘

من چن روزه فقط پیاده روی کردم که امروز اونم نتونستم خیلی کار داشتم همشم نشستنی بود کالریمم حساب نکر ...

یه روز اشکالی نداره گلم😉

انشاالله جبران میشه😘

بچه ها تو کرفس میخوایی وزنتو بزنی ازت میپرسه تحرکت چقدره؟تحرک متوسط ینی هفته ای سه روز ورزش

بعد سوال من اینکه بزنیم تحرکم متوسط بعد تو باشگاه کالری سوزی هم بنویسیم ازش کم کنیم؟

اصن میشه ی نفر بگه من کالریم چقدره

هیچ وقت زورم ب زور دنیا نرسیده پس خودم و زدم ب دیوونگی:))

بچه ها تو کرفس میخوایی وزنتو بزنی ازت میپرسه تحرکت چقدره؟تحرک متوسط ینی هفته ای سه روز ورزش بعد سوا ...

گلم کاری به کالری ای که برنامه برا تعین میکنه نداشته باش.

عزیزم من قدم ۱۵۷ وزنم ۱۰۳ 

باید چقدر کالری مصرف کنم؟

میخوام هرروز یک ساعت یا چهل و پنج دقیقه پیاده روی کنیم

یا اینکه ی روز درمیون یک ساعت پیاده روی _ی روز درمیونم نیم ساعت حلقه بزنم

بچه ها تو کرفس میخوایی وزنتو بزنی ازت میپرسه تحرکت چقدره؟تحرک متوسط ینی هفته ای سه روز ورزش بعد سوا ...

وزنتو در بیست ضربب کن ۱۰۰تام ازش کم کن میشه کالری روزانت بعدش روزای شنبه و سه شنبه زیر ۵۰۰کالری باید مصرف کنی.روزای یکشنبه هم وزن کشیه.اصلا سوزونده هاتو  هم از کالری مصرفی کم نکن.

صفحه اول تاپیکو بخونی کامل متوجه میشی.

موفق باشی❤