2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826712 بازدید | 290067 پست
نه نخور... سعی کن قبل ساعت ۱۰ شب کالاریت را ببندی و بعدش دیگه  چیزی نخوری... تازه امروز ...

اخه میگن ماه اول نباید فست بگیری..امروز روز اولمه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه ماه رو کامل ورزش کردم و پیاده روی روزی یک تا دوساعت تند. ولی چندمدتیه ی مقدار کسل شدم بخاطر کرون ...

میتونم روزی ۲۰دقیقه توخونه ورزش کنم؟کافیه؟هوازی که نمیشه ولی چالش شکم وپا اینا برم؟

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
اخه میگن ماه اول نباید فست بگیری..امروز روز اولمه

نباید که نداریم...

خوب همینکه ۳۰۰ تا کمتر خوردی خوبه..

فست باشی بهتره... حالا نه ۵۰۰

میتونی  فستت را ۷۰۰  ، ۸۰۰ ببندی از این به بعد

وزن الان و هدفت را هم داخل امضات بزن😊

امضای استاتر را هم بخون....

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
میتونم روزی ۲۰دقیقه توخونه ورزش کنم؟کافیه؟هوازی که نمیشه ولی چالش شکم وپا اینا برم؟

اره عزیزم عالیه. کالریت هم درست ببند.

فست هم حتما رعایت کن.

من چون تو تثبیتم دیگه فست ندارم. یادم نبود امروز فسته. 

روزای شنبه و سه شنبه باید فست باشی. کالریتو بین500 تا نهایت 800 ببندی. اونم بخاطر کرونا ک ضعیف نشیم.وگرنه قبلا تا 500 میبستیم.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
اخ عجب کیکی تپلیییی شدهههه😃😃😃 چه خوب شده... باریکلا👏👏👏👏👏👏👏👏👏

با دوتا تخم مرغ درست کردم تازه بیکینگ پودر یادم رفته روغنم خیلی وقته حذف کردم بجاش گلاب میزنم تو کیک 😋 

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
ایول من کلا ۲۰ دقیق میرم ۱۰۰ کالری نفسم میگره با تردمیل میرم خیلی خوبه میتونی این همه پیاده روی کنی ...

فداات😊✋

از کم شروع کن کم کم ببر بالا زمان پیاده رویت رو ..من روزی تا یک ساعت و۴۰ دقیقه هم رفتم وخیلی نتیجه گرفتم خداروشکر..شمام حتما میتونی عزیزم فقط کافیه همت کنی 😘💐

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

@saharbeauty  

سلام عزیزم😍

من ناشتا ۲ لیوان آب جوش خوردم

صبحانه ۱ کف دست بربری+۱ ق خامه عسلی خوردی

میانوعده قهوه+۱۲ گرم خرما

ناهار ۱۵۰ گرم خوراک مرغ+۲۰ گرم بربری+ترشی بادمجون

میانوعده ۱۰۰ گرم خیار+۱ لیوان قهوه+۱۱ گرم خرما

شام ۸۰ گرم کله کنجشکی+سالاد فصل ۱۰۰گرم +۱ ق سس ماست

کالری مصرفی ۶۲۵ تا

ورزش ۵۰۰۰گام+نیم ساعت حلقه+نیم ساعت دمبل و حرکات قدرتی شکم و پهلو+۱۰مین رقص کالری سوزانده ۵۷۰ تا

پوستی سفیده تخم مرغ+آب پیاز+ویتامینc 

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

ای جوووووون هزار ماشالله😍😍😍😍

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
خداقوت زهرا جون. منم دو هفته س رفتم تثبیت. دارم 100 تا 100 تا اضاف میکنم فعلا ک برسم ب تثبیت. ولی ...

قربونت سهیلا جونم😘💐

نه من هنوز نرفتم راستش ۵۰۰گرم وزنم برگشت این هفته رو مراعات یکمی کردم و ورزشم رو هم میکنم ببینم چی میشه..تا بعد کرونابا همین رویه میرم بعدش میرم تثبیت انشاءالله...چالش شکم رو حتما برو عزیزم منم بدنم شل بود و با اون چالش دوماه جمع شد خداروشکر..ولی دیگه یه روزم جا ننداختم و دقیق رفتمش نتیجشم دیدم😊💪

منم فاطمه هستم عزیزم😊💐

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍