2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1808498 بازدید | 290067 پست
بهتر نشدی گلم؟ هنوزم حس بویایی نداری؟ بنظرم کرونا گرفتی ولی خداروشکر عوارضش کمه برات. ببین تادوهفته ...

سلام عشقم 

پاكسازي پوست سر چجوري نوشته بودي؟؟ 

روغن نارگيل گرونه چجوري هر روز از اون ماسك مو درست ميكني ميزني??🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام الهه خوبي  سريع عكست رو بزار من هستم الان

گذاشتم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
2803
مامان الیسا افرین ب اراده ات. ..خدایا چی میشه منم ب وزن تو برسم ...دخترم از وقتی خواهرم باردار شده ...

قربونت عزیزم.

هیچ کاری نشد نداره عزیزم.فقط کافیه بخای و اراده کنی.

اگه کالریتو درست ببندی و رعایت کنی تقریبا 6  7  ماه دیگه یه خانم باربی و خوش اندامی. شک نکن.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
سلام عشقم  پاكسازي پوست سر چجوري نوشته بودي؟؟  روغن نارگيل گرونه چجوري هر روز از اون ماس ...

سلام گل من خوبی؟ برای پاکسازی پوست سر یک قسمت روغن درختی چای با دوقسمت روغن زیتون  قاطی میکنی همون موقع میزنی چون روغن درخت چای فراره میپره کف سرتو باهاش ماساژ میدی حداقل نیم ساعت حداکثر2ساعت روسر بمونه بعد بشور. توشهرماارزونه🤣نه جوای از شوخی از دیجی کالا بخر ازاین قوطی فلزیا اسمش سی بی اس زیاد داره روغنشم اصله برای اون ماسک اگه نمیتونید مواد اصل گیر بیارید اصلااااا استفادش نکنید چون اثرمعکوس میده

این الان چند کیلویی  همه جات خوبه فقط یکم بازو داری

نه عزیزم این برای وقتیه که ۵۵ کیلو بودم بعدش بدنسازی کار کردم تا ۴۹ رفتم و جمع تر شدم حتی شکمم هم خیلیی صاف تر از اینجا شد ولی بعد باردار شدم فعلا فقط شکم دارم یکم که اونم از عوارض سزارین داخل شکمم میسوزه فعلا دراز نشست و پلانک و اینا نمیتونم برم ولی بازوم خیلی ازین عکس جمع تر شده 

ایشالا دوماه دیگه به اوج برمیگردم و همتونو زخمی میکنم با عکسم 😂😂😎

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
قربونت عزیزم. هیچ کاری نشد نداره عزیزم.فقط کافیه بخای و اراده کنی. اگه کالریتو درست ببندی و رعایت ...

مامان الیسا عکس جدید  از وزن  الانت نداری قبلیارو دیدم

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
2804
گلم من پریود هستمم فردا نمی تونم وزن کنم    

اشکال نداره. فردا بهم یاداوری کن 

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
2805
ایشالا😁سزارین فقط بدیش اینه نمیشه ورزش کرد

😂😂 

اره نمیدونم چرا من شکمم از داخل انقدر میسوزه بخیه هام هم نیستا بخاطر کرونا هم نشد برم دکتر 😢

نه عزیزم این برای وقتیه که ۵۵ کیلو بودم بعدش بدنسازی کار کردم تا ۴۹ رفتم حتی شکمم هم خیلیی صاف تر از ...

منتظریم از 49کیلویی نداری 

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
😂😂  اره نمیدونم چرا من شکمم از داخل انقدر میسوزه بخیه هام هم نیستا بخاطر کرونا هم نشد ب ...

مال منم میسوخت انگار ذغال گذاشته بودن داخل شکمم بعدش خوب شد حتی تاهمین یه ماه پیشم گاهی اینجوری میشدم

2801