2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1827406 بازدید | 290067 پست

یه چی بگم وسط گفتگو یکم بخندیم😁😁😁

ما زنا  موجودات عجیبی هستیم از خدا بااون عظمت وبزرگی یه شوهر میخاییم😁از اون شوهر به اون کوچیکی کل دنیا رو میخاییم😁😁😁😁😁

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
مریم اصلا دهن ب دهنش نزار ولش کن بی تفاوتی از همممه جیز براشون بدتره بخصوص از طرف  ماهایی ک همی ...

دقیقا

نقطه صعف شوهر منم همینه..سکوت مطلق

خیلی بدش میاد

عذر خواهی هم میکنه ولی چه فایده..مجددا شروع میشه از فردا😂😂

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نبابا.عصبی شد تازه دعوامون شکل گرفته بود از حرصش اینکارو کرد دیونه😕

پس از جای دیگه ناراحت بوده پرش به پرت گرفته😫

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤
سمیه خب اون شنای دیوار رو میرم حتما..ولی این چالش بازو رو اگه انجام بدم بقیه جاها هم لاغر میشه؟اخه ه ...

من یه روز در میون میرم..نمیتونم جند تا جالش را باهم برم،، فشار روزگار میاااد.....

یه روز چالش شکم میرم

روز دیگه چالش بازو

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
یه چی بگم وسط گفتگو یکم بخندیم😁😁😁 ما زنا  موجودات عجیبی هستیم از خدا بااون عظمت وبزرگی یه ش ...

😂😂😂😂

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤
یه چی بگم وسط گفتگو یکم بخندیم😁😁😁 ما زنا  موجودات عجیبی هستیم از خدا بااون عظمت وبزرگی یه ش ...

دیگه چ کنیم خواهر ما ایم و ی شوهر😈😈دندش نرم

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
دقیقا نقطه صعف شوهر منم همینه..سکوت مطلق خیلی بدش میاد عذر خواهی هم میکنه ولی چه فایده..مجددا شرو ...

شوهر من اون کارو نمیکنه ی کار جدید ولی اینجا شجاعانه اعتراف میکنم من همیشع واقعا ناراحتش میکنم و طلبکارم😐😐😐😐😐😐😐😎

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
چند ساله ازدواج کردی؟چندتا بچه داری؟

من اواخر سال ۸۹ ازدواج کردم

دوتا بچه دارم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

ب خدااااا راست میگم

واقعا پس نفس و علی چی😓😓😓سعی کن درستش کنی عزیزم

ن اینمورد جواب نمیده برا من😝 اصلا یادم میره ک قهرم سوتی میدم 😂

پس تقصیر خودته شل گرفتی😂😂😂

پس از جای دیگه ناراحت بوده پرش به پرت گرفته😫

اره دیگ میگم ک خابش میومد دیونه شده بود اشغالارو ک پرت کرد فقط بهش گفتم دیونه اومد جلو میخاست بزنه 😭

فک کن تاحالا از من حتی بخدا تو هم نشنیده.پرو شده

باید ی چنروز فحش نثارش کنم عادت کنه انقد بهش بَر نخوره😂

نبابا.عصبی شد تازه دعوامون شکل گرفته بود از حرصش اینکارو کرد دیونه😕

😡😡😡 واقعاا کههه..

به اشغالی هم رحم نمیکنههه،،، حداقل  پاش میرسید کوچه، بعدش اونجا ،سر اشغالی حرصشوو خالی میکرد...😅

اصلا با اشغالی میزد تو سر خودشش...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸