2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826648 بازدید | 290067 پست

💙گزارش امروز💙

💙صبحانه ۳۵ گرم نان جو خشک+پنیر ۲۵ گرم

💙ناهار ۱۳۱گرم اسنک + دو قلپ نوشابه😅

💙شام شیر با خرما

💙میانوعده ها هندوانه+هلو+گوجه سبز+بادام زمینی

سویا ، کشمش

💙قهوه ۱+ چای سبز ۲+شکلات تلخ ۵ گرم

💙۸لیوان آب

💙ورزش🏋️‍♂️

💙هوازی و قدرتی ۱ ساعت

💙وکیوم شکم ۱۰ دقیقه

💙چالش چوب

💎مجاز ۱۱۰۰

💎مصرفی هم ۱۱۰۰

@donyay_kochak  

انگیزه# خودمو دوس دارم و میخوام خوشتیپ باشم❤

گروه آبی .. وزن شروع ۶۵ ..وزن فعلی ۶۳.۱۰۰ ..هدف ۵۷🎯🏆💪💪💪💪💪💪💪💪
خوب بود بهناز جان. افرین. میگم چ بستنی خوردی ک 300تا کالری داشته؟؟؟

پریما میهن 😶

متاسفانه این هفته وزنم تغییری نکرده 😕

وزن شروع  هفته قبل    فعلی     هدف

۵۷/۵      ۵۵/۳۰۰     ۵۵/۳۰۰      ۵۰

گروه آبی💙وزن شروع ۵۷/۵۰۰💙وزن هدف ۵۰💙قد ۱۵۵💙💙شروع رژیم ۹۹/۲/۲۸💙💙 وزن فعلی ۵۵/۳۰۰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب بود بهناز جان. افرین. میگم چ بستنی خوردی ک 300تا کالری داشته؟؟؟

فکر کنم چالش حذف قند واقعا تاثیر گذار بود! علاوه بر اون این هفته ورزش نکردم، هفته آینده هم احتمالا باز نتونم ورزش کنم! 😓

گروه آبی💙وزن شروع ۵۷/۵۰۰💙وزن هدف ۵۰💙قد ۱۵۵💙💙شروع رژیم ۹۹/۲/۲۸💙💙 وزن فعلی ۵۵/۳۰۰
عالی بود.  اب بیشتر بخور. ورزش حتما داشته باش.

عزیزم من پریود هستم برای همین اعلام وزن نکردم

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
عزیزم ۴.۴ تا مونده به هدفت میری سبز ؟؟؟

میشه زیر گروه شما بمونم فعلا؟

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
سلام من اصلانمی دونستم امروزیکشنبه هست😐🙈الان رفتم خودمووزن کردم59،200بودم.البته بعدخوردن صبحانه ون ...

سلام گلم🌸

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عزیز دلم به سمیه جون گفتم میری سبز 🥰🥰🥰🥰🥰موفق باشی عزیز دلم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍انشالله به زودی تث ...

قربونت برم نمیشه پیش شما باشم؟

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/

💙💙💙💙💙گروه آبی ۳💙💙💙💙💙

سلام به همه رژیمیای گل خودم ☺️

امیدوارم حال خودتون و حال دلاتون‌خوب باشه 😍

گل دخترا اگه موافقین از امروز دوتا چالش مخصوص گروه ابی ۳ داریم 😅

یکی چالش کرانچ و یکی دیگه مربوط به خوراکه 😟

میخواستم براتون چالش حذف قند بزارم اما چون تازه بودیم تو این چالش ممکنه خیلیا رعایت نکنن ☹تیلی شبیه چالش حذف قند مصنوعیه اما فقط مواردی که این زیر ذکر میکنم شامل میشه چون دیدم تو گروهمون این مواد خیلی استفاده میشه تصمیم گرفتم این چالشو بزارم 😅

خب من میخوام از امروز چالش حذف نان باگت 🚫

حذف چیپس و پفک 🚫

و حذف سوسیس و کالباس بزارم 🚫

حذف نوشابه و ابمیوه های کارخانه ای 🚫

حذف بیسکویت و ویفر 🚫

رو اجرا کنیم کنیم دوستان کسی هست ناراضی باشه لطفا اعلام کنه 🤨مدتش ۱۴ روزه س  تک بچه ها موظف به رعایتن 😁چون گروهیه 🙄اگه ناراضین بگین کلا لغو شه 

اینم از چالش ۳۰ روزه کرانچ 😈😈😈😈😈😈

@barankhanomi  

@mamanali95  

@یاشارمامان  

@setaesh  

@گل_همیشه_بهارم  

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪