2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826648 بازدید | 290067 پست
دیشب نتونستم تخم مرغ بخورم حالم بد شد نشستم دوتا کف دست نون و پنیر خوردم😭😭😭😭 امروز همون ۱۰۰۰کال ...

چرا گریههه محدثهه....😰

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

انگیزه#  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب حالا یه وعدش را تخییی نخوردی،به جاشنون و پنیر خوردی...

امروزو فردا را مامانشوو بخوری تمومه دیگههه😅

سلام سمیه جان،اینم ابروی من😀فقط روش پمادزدم وروش خونابه هس😣الانم کمی زخم شده که طبیعی هست.ان شاا.. ...

سلام مبارک چی زدی سایه ؟؟؟وای بعد خارش داره  نخارونی که کنده میشه 

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊
سلام سمیه جان،اینم ابروی من😀فقط روش پمادزدم وروش خونابه هس😣الانم کمی زخم شده که طبیعی هست.ان شاا.. ...

سلام عزیزدلم.مبارک باشه گلم.💜❤😘

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤

سلام به همه.

صبح و ظهرتون بخیر خانما😘

http://dl.myfaza2music.net/Music/2019/Black Cats/Black Cats - Jonoon.mp3

دانلود کنید حالشو ببرید😂😂😂همش به یادم باشید😘

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤
سلام صبح بخیر پس اینجا کسی رژیم شیر دکترخضری رونگرفته من برم همون کالریمو بشمورم

گلم این رژیما رو حالا نگیر بذار وقتی استپ بودی بگیر.

آخه خیلی عوارض‌ داره عزیزم.😥

سلام صبح بخیر پس اینجا کسی رژیم شیر دکترخضری رونگرفته من برم همون کالریمو بشمورم

سلام..

فکر کنم زیبا رژیم شیر را گرفتهههه..

صبر کن صداش کنم بیاد برات توضیح بدهههه....

@kiarash_mami  

زیبا جان رزیم شیر را که گرفتی، چطور بودش؟؟؟کاهش... چه مدت.

گزارشا کم بود چند بارم سوال پرسیدم بعد از دو روز جواب دادن با اینکه چند تا مدیر داشت ولی آن نبودن ال ...

یکی داری دروغو چاشنی حرفات میکنی فک میکنم شما همونی که با لحن بدی صحبت کردی  وبعدش رفتی اگه اشتباه نکنم روز جمعه هم بود و واسه همین خلوت بود گروه اگه همون هستی من با شما اصلا حرفی ندارم همون بهتر که رفتی چون خودم میخواستم بندازمت بیرون چون تحمل این جور ادمارو ندارم تو گروه  ریپلای هم نکن دیگه 

لینک گروه کالری شماریمون با کلی خانوم با انگیزه😍https://t.me/joinchat/F2_MrFbnvY3GOLo3scF7Hg
😂😂😂😂اتفاقا انقد ریلکس بودم دیگ ازش نمیترسم عوضیه انقد ک. من اگه اهل جیغو داد بودم ک انقد پرو نم ...

پس سایلنت بودیی......

مال من جند مرحله اییی...😅😅😅

اول دعوااا ،،یه جیغ نفس کش میزنمممم..یه گردوخاکی به پا میکنم.....

بعدشش قهر‌میکنمممم و‌یه مدت اصلا حرف نمیزنم.چون جر و بحث‌کردن به نظرم خوب نیسس، روی دو طرف‌به هم باز‌میشههه ، من به یه جیغ اکتفامیکنممم...

بعدش شوهر میادش باهام صحبت میکنههه و علت یابی میکنههه.... 🕵️‍♂️🤷‍♀️