2777
2789
عنوان

ورزش و لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 86 پست
چه کار جالبی من قدو وزنم مشکلی نداره هیکلم کلا خوبه ولی بازو هام داره گنده میشه خیلی بدم میاد چیکار ...

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما 6 کیلو اضافه وزن داری، وزن برای سلامتیتون 64 و برای تناسب اندام 62 الی 59 عزیزم پایین تنت بزرگه ...

خوب من ک ۶۲ هستم ۶ کیلو اضاف از کجاست .ببین خانمی پشت سوتینم یعنی اون خط ب بالام پهنه اب نمیشه چکارش کنم ی ورزش اسان 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
منم اومدم  تو تاپيک قبلی وزن و قد رو گفتم بازم میگم وزن 75 قد 166 دوس دارم سینه هام کوچیک ب ...

سلامممم عزیزمممم خوش امدیی بهتوون ایده هایی عالی میدم قول میدم به شرطی  همراهم باشید و اراده داشه باشید. 

قبل و بعد ورزش چی بخوریم که به چربی سوزی کمک کنه؟

سعی کنید تا دوساعت قبل ورزش غذاتونو بخورید در هین ورزش اب زیاد بنوشید و تا دو ساعت بعد ورزش فقط اب بخورید

سلامممم عزیزمممم خوش امدیی بهتوون ایده هایی عالی میدم قول میدم به شرطی  همراهم باشید و اراده دا ...

حتما 

میخوای يه تاپيک فقط مخصوص بزنی واسه کسایی که همراه باشن و ورزشها رو هم بگی روزانه گزارش بزنيم

من گشنم میشه درحین ورزش و بعدش

این گشنگی الکی یعنی بدنمو این درخواستو میده چون از سر عادته!! شما وقتی گشنه شدید اب بخورید اگ دیدد سیر شدید بدونینن این گشنگی الکی بود

سعی کنید تا دوساعت قبل ورزش غذاتونو بخورید در هین ورزش اب زیاد بنوشید و تا دو ساعت بعد ورزش فقط اب ب ...

چیزی از روز باقی نمی مونه که 5 ساعت میشه حداقل 

میوه نمیشه خورد

من اندازه سینه هام خوب ولی به خاطر شیر دهی و لاغر کردن شل شده میشه کاری کرد سفت بشه 

https://www.iranbadan.com/1395/10/29/تمرینات-سینه-آموزش-کامل/

پرس سینه کار کن 

https://www.marketestan.com/articles/article-44/9-حرکت-دمبل-برای-پرس-سینه.html

تو این دو تا لینک حرکات ورزشی مخصوص عضله پروانه ای سر سینه و ... هست.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
فافا جون  من سینه هام تو بارداری بزرگ شدن چطور هم کوچیک کنم هم سفتشون کنم

الان براتون میزارم با توضیح کامل عزیزم 😍 میخوام جدا جدا بزارم که راحت بتونید پیدا کنید

خوب من ک ۶۲ هستم ۶ کیلو اضاف از کجاست .ببین خانمی پشت سوتینم یعنی اون خط ب بالام پهنه اب نمیشه چکارش ...

حرکت پلانک رو انجام بده!!!!(انجام حرکت رو تو نت سرچ کن)(تقریبا مثل حرکت شنا هست ولی ورژن استاتیک یعنی بدون بالا و پایین رفتن! فقط تو همون حرکت میمونین.)

میتونی هم روی شکم دراز بکشی، بعد دست ها صاف به سمت جلو دراز، و مثل حرکت چاقو زدن بالا و پایین ببری دست ها رو.البته هر دو همزمان بالا پایین بشن ولی وقتی راست بالا هست چپ پایین باشه و برعکس!

خوب من ک ۶۲ هستم ۶ کیلو اضاف از کجاست .ببین خانمی پشت سوتینم یعنی اون خط ب بالام پهنه اب نمیشه چکارش ...

ببخشید بچه ها سوال پرسیدن اشتبااه گفتم😁 الان براتون میزارم، میخوام یه جوری بزارم که راحت بنوید پیدا کنید وگرنه میتونستم داخل همین تاپیک بزارم عزیزم 😍