2777
2789
عنوان

ورزش و لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 86 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام.من قدم ۱۵۶ وزنم ۸۲.احساس بد بختی میکنم به خاطر هیکلم

شما 26 کیلو اضافه وزن داری بهتر که وزن خودتو کم کنید اخه در اینده به زانو  وکمرتون فشار میاد. 

وزن شما برای سلامتی 63و برای تناسب اندام 59 الی 55. توجه داشته باشید بخاطر اینکه 26 کیلو میخوای کم کنی مثلا به 59 برسی تاثیر میزاره و خیلی لاغر نشون داده میشی پس باید وقتی که وزن کم میکنی مواظب صورت خودت باشی و بهش برسی من توی تاپیک های بعدی میگم که چکار کنید که صورت خیلی لاغر نشه

من اندازه سینه هام خوب ولی به خاطر شیر دهی و لاغر کردن شل شده میشه کاری کرد سفت بشه 

بعله که میشه عزیزم بغد جواب دادن به بقیه توی تاپیک بعدی حتما برای سفت کردن سینه میزارم و توضحی میدم

من میگم گشنمه میگی آب

خب با ورزش فقط همین جواب میده ی

وگرنه کالری دریافت کنی فایده نداره 

حداقل تا نیم ساعت بعد ورزش چیزی نخور 

و نیم ساعت قبلش شکلات تلخ میتونی بخوري

چه کار جالبی من قدو وزنم مشکلی نداره هیکلم کلا خوبه ولی بازو هام داره گنده میشه خیلی بدم میاد چیکار ...

بعله  عزیزم برنامه هاشو دیدم اگ برای بازو میخواید بند رو دنبال کنید من توی یه تاپیک درباره بازو میزارم و توضیح میدم البتا میخوام یه چالش های بزارم که هرکی دوست داشت انجام بده

بعله که میشه عزیزم بغد جواب دادن به بقیه توی تاپیک بعدی حتما برای سفت کردن سینه میزارم و توضحی میدم

فافا جون  من سینه هام تو بارداری بزرگ شدن چطور هم کوچیک کنم هم سفتشون کنم

ورزش واسه کوچیک کردن شکم و پهلو قدم ۱۶۷ وزنم ۶۸

شما 1کیلو اضافه وزن داری شما بهتر ورزشی انجام بدی که بتونه همین یک کیلو رو به عضله تبدیل کنه، بهت قول میدم خوش فرم میشی

شما 1کیلو اضافه وزن داری شما بهتر ورزشی انجام بدی که بتونه همین یک کیلو رو به عضله تبدیل کنه، بهت قو ...

نه عزیزم ۱۰ کیلو دیگه باید کم کنم تو امضام هست

من میتونم به لاغری برسم😊وزن اولیه ۸۶😔وزن فعلی ۶۷/۳۰۰😊وزن هدف اول ۶۰😄وزن هدف دوم ۵۸😂هوررررااااا👏
175قد  .وزن 88 .میخوامدلاغر کنم حداقل 80 بشم .البته92 بودم .دو ماهه کم خوری کردم شدم88

خیلی عالی که اراده داری و من اینو تحسین میکنم😉شما الان 13 کیلو اضافه وزن داری. وزن برای سلامتیتون 84 و یرای تناسب اندام 80 الی 78.

بهتر همراه با کم خوری طناب، حلقه یا به پیاده روی بپردازی🙌

من بهتون ایمان دارم و میتونید، پس ادامه بدین😉