2777
2789
عنوان

ورزش و لاغری

556 بازدید | 86 پست

سلام سلامممم دوستان😍

میدونم شما خانم ها علاقه ای خیلی زیادی به تناسب اندام دارین. من رشته ام تربیت بدنی و بخاطر فعالیت هام میتونم به شما کمک کنم و مشاوره ای رایگان برای تناسب اندام بدم. 

زیر این پست قد و وزن خودتونو بنویسید منم با حوصله جوابتونو میدم و از شما میخوام که صبور باشید تا جواب بدم. 

بعد این موضوع به اینجا خطم نمیشه من خیلی کارا دوست دارم انجام بدم برای تناسب اندام و دوست دارم شما هم همکاری کنید😉😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وزن ۶۲ قد ۱۶۸ سرشونه هام پهنه هیچ جوره اب نمیشه 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

چه کار جالبی

من قدو وزنم مشکلی نداره هیکلم کلا خوبه ولی بازو هام داره گنده میشه خیلی بدم میاد چیکار کنم؟ چه ورزشی انجام بدم

و اینکه هرروز ورزش مخصوص شکم و باس ن انجام میدم دوتا نرم افزار گرفتم از پلی استور

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
قد ۱۵۸ ورزن ۵۵

شما سه کیلو کم دارین عزیزم و این بد نیسته و بخاطری من نمیتونم ‌‌‌شکل اندام شما رو ببینم بگو که دوست داری چاقتر بشی یا لاغرتر، البته فک نکنم بخوای لاغرتر بشی